Μαλλιά

Peach Blonde: Η πιο cool απόχρωση μαλλιών για το καλοκαίρι

Το να γίνεις ξανθιά λίγο πριν το καλοκαίρι, ίσως ακουστεί λίγο ανόητο. Ο ήλιος, η θάλασσα και το αλάτι θα ανοίξουν την ήδη ανοιχτή απόχρωση των μαλλιών σου και σίγουρα το αποτέλεσμα μετά από μερικά λουσίματα δεν θα είναι αυτό που ήθελες. Το να γίνεις όμως peach blonde; Το έχεις σκεφτεί;

Αν τολμάς τις αλλαγές και έχεις όρεξη για μία, ορίστε μία τέλεια ιδέα για μία ανανέωση στην εμφάνισή σου. Συγκεκριμένα, η colorist Gerilyn Ghaisarzadeh του Capricci Ricci Salon στο Orlando, δημιούργησε μία πολύ ξεχωριστή απόχρωση που ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες τις άλλες. Δεν την λες ξανθιά, δεν την λες ginger, το μόνο που μπορείς να την πεις είναι ροδακινί.

Και αν σου αρέσει το ροδάκινο, τότε είσαι 2 στα 2 και εμείς είμαστε μαζί σου!

Όπως αναφέρει η colorist, το “peach blonde” είναι μία νέα προσέγγιση του χρυσού ξανθού στα μαλλιά, τέλειο για όλες όσες έχουν πιο σκούρα επιδερμίδα αλλά και γι’ αυτές με καστανά μάτια. Όσον αφορά εμάς που έχουμε μία πιο χλωμή επιδερμίδα, το peach blonde θα έχει επιτυχία αν πλαισιώνεται από μία, πιο σκούρα βάση ή πιο σκούρα ρίζα, προκειμένου να γίνεται η αντίθεση με την επιδερμίδα.

Για πάρτε μερικές ιδέες!

Πηγή: missbloom.gr