Μόδα

5 tips για να είσαι stylish και καλοντυμένη στην παραλία

Ο Αύγουστος είναι εδώ και είναι πολύ πιθανό να είσαι μπροστά στη ντουλάπα σου και να σκέφτεσαι «τι να φορέσω στην παραλία;» και έχεις δίκιο. Αν θέλεις να κάνεις μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση, η οποία ενδεχομένως θα σε συνοδεύσει και στις βόλτες σου μετά τη θάλασσα, χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από ένα ωραίο μαγιό. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ και να δημιουργήσεις το τέλειο beach look που θα τραβήξει τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους.

Πες ναι σε καφτάνια και τουνίκ

Γενικότερα το έθνικ στοιχείο είναι επίκαιρο το καλοκαίρι. Στην παραλία θα φορέσεις κάθε είδους καφτάνι λοιπόν και θα το συνδυάσεις με το μαγιό σου. Κεντήματα, έντονα μοτίβα και χρώματα που ταιριάζουν με την χαρούμενη διάθεση της πιο ωραίας εποχής του χρόνου, θα κάνουν την εμφάνισή σου απλά τέλεια.

Μην ξεχνάς το τζιν σορτς

Υπάρχει πιο χρήσιμο ρούχο για τις διακοπές σου; Η απάντηση είναι μάλλον όχι. Το τζιν σορτς σου μπορεί να φορεθεί και στην παραλία, είτε με ένα τοπ είτε μόνο με το μαγιό σου. Επίλεξε ένα όχι υπερβολικά κοντό για να μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της μέρας.

Πες ναι στα μίνι αέρινα φορέματα

Φόρεσε πάνω από το μαγιό σου ένα κοντό αέρινο φόρεμα. Μπορείς να το συνδυάσεις και με μια ζώνη, μετά την παραλία, αν θέλεις να του δώσεις σχήμα, ενώ μπορείς να επιλέξεις υφάσματα που είναι ελαφρώς see through. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι στην παραλία και στις διακοπές γενικότερα, μπορείς να είσαι κάπως πιο αποκαλυπτική με τα ρούχα σου.

Το ανδρικό πουκάμισο είναι must have για την παραλία

Ναι, σωστά διάβασες. Μπορείς να δανειστείς ένα από τη γκαρνταρόμπα του αγαπημένου σου ή απλώς να αγοράσεις ανδρικά πουκάμισα από τις εκπτώσεις. Η φαρδιά γραμμή τους είναι ό,τι πρέπει για την παραλία και φυσικά μπορείς να τα φορέσεις και μετά το μπάνιο. Εμείς τα λατρεύουμε σου προτείνουμε να τα εντάξεις και εσύ στο στιλ σου με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Τι να φορέσω στην παραλία; Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις

Στη θάλασσα το look σου πάντα πρέπει να είναι ανάλαφρο. Απόφυγε το έντονο μακιγιάζ (φυσικά) και τα πολύ έντονα αξεσουάρ που μοιάζουν βραδινά. Προτίμησε πιο απλά κομμάτια που θα σου χαρίσουν ανέμελη διάθεση. Μην φορέσεις sneakers και σε καμία περίπτωση μην φορέσεις τζιν παντελόνι. Φαντάσου το τζιν σου γεμάτο άμμο, μπορείς να σκεφτείς κάτι χειρότερο για τις μέρες κάτω από τον ήλιο;

Πηγή:missbloom.gr