Μαλλιά

Η Kim Kardashian έβαψε τα μαλλιά της στην απόχρωση που θα επικρατήσει το φθινόπωρο!

Η Kim Kardashian δεν παίρνει ποτέ day off όσο αφορά τα θέματα ομορφιάς. Στα μέσα του καλοκαιριού λανσάρει νέα προϊόντα, αλλάζει nail looks, κόβει και μακραίνει τα μαλλιά της σαν να μην υπάρχει αύριο και φυσικά τα βάφει. Ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton είναι νυχθημερόν και όλες τις εποχές στη διάθεση της ώστε να πραγματοποιεί κάθε της επιθυμία.

Άλλωστε όλα έχουν να κάνουν με την εικόνα της και πρέπει να κάνει μεγάλες ή μικρότερες αλλαγές ώστε να ασχολούμαστε όλες εμείς με μαζί της. Και φυσικά τα καταφέρνει με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τώρα όμως έκανε μια αλλαγή η οποία στ’ αλήθεια πολύ μας αρέσει. Έβαψε τα μαλλιά της στο ωραιότερο και πιο φυσικό, καστανό χρώμα ever. Εκείνο που είχαμε πριν ξεκινήσουμε τις βαφές στη ζωή μας και ποτέ δεν μπορέσαμε να το αποκτήσουμε ξανά. Χωρίς να κοκκινίζει. Και τονίζουμε το συγκεκριμένο σημείο γιατί είναι πολύ δύσκολο ένα φυσικό καστανό να μην αποκτά κόκκινη απόχρωση εκτός αν είναι πολύ σκούρο και πολύ κοντά στο μαύρο.

Το νέο της look αποκάλυψε τόσο η Kim μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όσο και ο Appleton ο οποίος σχολίασε: “Who’s in to the new cool chocolate brown @kimkardashian for the summer”.

Ο Appleton τοποθέτησε και πάλι extensions στην Kardashian δημιουργώντας παράλληλα ένα sleek look που μας παραπέμπει στα 70’s. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο celebrity hairstylist είναι ο μάγος των extensions του Hollywood αλλά κι εκείνος με τη μεγαλύτερη συλλογή περουκών. Και τα δύο τα τιμούν δεόντως οι αδερφές Kardashian και Jenner αφού τους τους αρέσει να μεταμορφώνονται.

Πηγή: faysbook.gr