Gossip

Η Gigi Hadid απαντάει στις κατηγορίες για τα σχόλιά της για τη Μύκονο

Η Gigi Hadid ήταν ανάμεσα στους πολλούς celebrities που βρέθηκε στη Μύκονο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ωστόσο έπεσε θύμα κλοπής, καθώς κάποιος έκλεψε τη βίλα της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο ελληνικό νησί.

Το μοντέλο γνωστοποίησε το συμβάν ανεβάζοντας ένα  post στο Instagram της, το οποίο έλεγε στους followers της να “χαλάσουν κάπου αλλού τα λεφτά τους”, αποτρέποντας τους από το να επισκεφτούν το νησί.

Πολλοί ήταν αυτοί που ενοχλήθηκαν και χαρακτήρισαν τα σχόλια της Hadid ως απερίσκεπτα και ανεύθυνα, γράφοντας πως είναι παράλογο να δαιμονοποιείς μία ολόκληρη χώρα για ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Το τοπ μόντελ δεν άφησε ασχολίαστα όλα όσα γράφτηκαν και απάντησε τα εξής: «Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή.  Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί. Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου)».

Και συνέχισε γράφοντας «Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.»

Πηγή: jenny.gr