Νύχια

French manicure: Οι celebrities το επέλεξαν για το καλοκαίρι!

Είναι γεγονός! Το french manicure επέστρεψε. Ναι εκείνο των 90’s. Που το βλέπαμε παντού. Το μανικιούρ που κάθε γυναίκα που σεβόταν τον εαυτό της και τις τάσεις έπρεπε να το υιοθετεί. Δεν υπήρχε νύφη ή επίσημη εμφάνιση χωρίς γαλλικό στα νύχια.

Κι ύστερα ήρθε η νέα χιλιετία. Και όλα άλλαξαν. Το μανικιούρ απέκτησε μια νέα διάσταση. Οι Kardashian έκαναν την εμφάνιση τους και οι μανικιουρίστ παρακολούθησαν σεμινάρια τεχνητών. Τα νύχια ήταν πλέον μακριά και το nail art μπήκε στη δική τους ζωή  και τη δική μας. Μαζί με το μήκος ήρθαν τα neon, παστέλ και γήινα χρώματα άλλοτε μόνα τους και άλλοτε συνδυασμένα με ένα σχέδιο, κρύσταλλο ή glitter-shimmer. Το μανικιούρ πλέον ήταν μια μορφή τέχνης. 

Οι celebrities είχαν στο πλάι τους nail artists του Hollywood που έκαναν θαύματα. Και το Instagram έδωσε το τελειωτικό χτύπημα αφού πλέον από εκεί εξαρτάται κάθε τάση της σεζόν. Το μανικιούρ των stars κάνει το γύρο του κόσμου κι εμείς το αντιγράφουμε την επόμενη κιόλας μέρα.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα. Οι celebrities επαναφέρουν δυναμικά το french manicure. Ανανεωμένο βέβαια και από άλλη οπτική. Πρώτη και καλύτερη το υιοθέτησε η Kim kardashian (ποια άλλη;) και ακολούθησαν η Bella Hadid, η Beyonce η Camila Cabello και η Hailey Bieber. 

Όπως καταλαβαίνετε το επόμενο nail look σας θα είναι ένα από french που ακολουθούν:

Brie Larson: Η celebrity nail artist Ashlie Johnson δημιούργησε ένα κλασικό γαλλικό στη Larson με αφορμή την εμφάνιση της στα Oscar.

Bella Hadid: Το υιοθέτησε στις διακοπές της στη Μύκονο και έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ήταν δημιουργία της Mei Kawajiri.

Gigi Hadid: Με ρομαντική διάθεση κινήθηκε η Gigi ζητώντας από την Kawajiri να ζωγραφίσει μαργαρίτες στο γαλλικό της μανικιούρ.

Hailey Bieber: Εναλλακτικό και έντονο είναι το frenc manicure της Hailey με δυνατό πράσινο χρώμα στις άκρες.

Beyonce: Το κλασικό των 90’s επέλεξε η star  το οποίο συνδύασε με το total lavender look.

Πηγή: faysbook.gr