Gossip

Έκανε άραγε η Κέιτ Μίντλετον botox;

Στο στυλιστικό κομμάτι η δούκισσα δεν πιάνεται, αφού ό,τι κι αν φορέσει και πολύ ξεχωριστό είναι και της πηγαίνει και αμέσως γίνεται fashion trend και ξεπουλάει.

Τα χρόνια όμως περνούν και αφήνουν το αποτύπωμά τους στις εκφράσεις του προσώπου, κάτι που η Κέιτ προσπάθησε με ήπιο τρόπο να “γλυκάνει”, προχωρώντας σε ένα “baby botox”, όπως έγραψε πλαστικός χειρουργός προσφάτως.

Όσοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα δημόσια πρόσωπα και παρατηρούν προσεκτικά την εμφάνισή τους, μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν θέμα την εμφάνιση της δούκισσας του Κέμπριτζ στις τελευταίες εμφανίσεις της στις κερκίδες του Γουίμπλετον. Εκεί, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη και λαμπερή, με το πρόσωπό της να μην έχει ίχνος ρυτίδας.

Το botox της Κέιτ Μίντλετον

Και πάνω σ’ αυτό το σημείο ανέλαβε να δώσει απάντηση στο τι έχει κάνει τελικά η Κέιτ, ο διάσημος πλαστικός Δρ. Μουνίρ Σόμτζι. Αναρτώντας δύο φωτογραφίες, ο πλαστικός χειρουργός υποστηρίζει πως η Κέιτ Μίντλετον έκανε «baby botox». «Η Κέιτ λατρεύει το “baby botox”. Οι ασθενείς έρχονται από μακριά για να με επισκεφθούν και να έχουν αυτό το αποτέλεσμα», έγραψε.


Η απάντηση του Παλατιού

Όπως ήταν επόμενο, η ανάρτηση του πλαστικού προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Παλατιού, το οποίο διέψευσε στη New York Post τα όσα λέγονται. «Το ποστ είναι κατηγορηματικά ψευδές. Η βασιλική οικογένεια ποτέ δεν επικροτεί τέτοιες διαφημιστικές δραστηριότητες», τόνισε.

Από την πλευρά της η κλινική, δεν αποκάλυψε εάν η Κέιτ Μίντλετον είναι πελάτισσα και αρκέστηκε να μιλήσει για το απόρρητο ασθενών. «

Ο Δρ. Μουνίρ Σόμτζι, βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί και πόσταρε και άλλες φωτογραφίες πριν και μετά, που όπως είπε, είναι αποτέλεσμα του baby botox. «Η μαγεία του baby botox έγκειται στο ότι δεν σε αφήνει να νιώθεις βαριά και σου προσφέρει μία ελαφριά μείωση των λεπτών γραμμών, ενώ βελτιώνει την θέση των φρυδιών. Τώρα το 90% των ασθενών μου κάνουν baby botox και είναι ευχαριστημένοι ακόμα και μετά την πάροδο των 3-4 μηνών», έγραψε μεταξύ άλλων.

Πηγή: infowoman.gr