Beauty Testing, Προϊόντα, Φυσικά Καλλυντικά

YA SU Greece: Τα ελληνικά φυσικά καλλυντικά με την πιο χαρακτηριστική Ελληνική ονομασία!

Μπορεί λόγω καλοκαιριού να χαθήκαμε λιγάκι, αλλά επανήλθα με μια ελληνική εταιρία που από το όνομα και μόνο με κατενθουσίασε! YA SU Greece!

Η σειρά YA SU είναι μια νέα πρόταση στον χώρο του καλλυντικού και ένα νέο προϊόν στην Ελληνική αγορά.

Η ιδέα του YA SU γεννήθηκε μέσα από την ίδια την έννοια και τη χρήση της ίδιας της φράσης YA SU. Στην Ελλάδα με τη φράση ‘στην υγεία σου’ ευχόμαστε καλή υγεία στον συνομιλητή μας, και φυσικά τα προϊόντα της σειράς YA SU είναι φτιαγμένα στο να βελτιώνουν την υγεία της επιδερμίδας μας.

Όλες οι πρώτες ύλες που περιέχονται στα προϊόντα της σειράς Ya Su είναι προσεχτικά επιλεγμένες, ενώ οι φόρμουλες και οι συνταγές που σχεδιάστηκαν ειδικά για την σειρά αυτή αποτελούν μοναδικές επιλογές περιποίησης. Συστατικά όπως ελαιόλαδο, μέλι, αλόη, μελισσοκέρι, κεχρί, χαμομήλι, καλέντουλα είναι μερικά από τα μυστικά και θαυματουργά που θα βρείτε στα προϊόντα YA SU!!!

Περιττό να σας πω πόσο ενθουσιάστηκα όταν έλαβα στο γραφείο το υπέροχο πουγκί με τα καλούδια τους!

Και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας! Όποτε ξεκινάω!

YA SU – ALL IN ONE Σαμπουάν & Αφρόλουτρο με Ελαιόλαδο & Κεχρί

Αναζωογονητικό σαμπουάν & αφρόλουτρο με ένα μείγμα από θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά όπως κεχρί, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και αλόη. Ένα εξαιρετικά απαλό αφρόλουτρο & σαμπουάν ιδανικό για όλη την οικογένεια ακόμα και για παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών. Η απαλή του σύνθεση καθαρίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και τα μαλλιά, το κεχρί προσφέρει βαθιά θρέψη, η αλόη καταπραΰνει και το εκχύλισμα των φύλλων της ελιάς δρα ως ασπίδα τόσο της επιδερμίδας όσο και των μαλλιών.

YA SU – Θρεπτική Κρέμα Σώματος με Ελαιόλαδο & Μέλι

Πλούσια θρεπτική κρέμα σώματος με ένα μείγμα από θρεπτικά & ενυδατικά συστατικά όπως μέλι, ελαιόλαδο, βούτυρο murumuru, αλόη, λάδι χαμομηλιού & καλέντουλας, & βιταμίνη Ε, άρωμα φρεσκάδας ή γλυκού λεμονιού. Η απαλή και πλούσια σύνθεση της κρέμας σώματος την καθιστά ιδανική για μετά την αποτρίχωση ή τη χρήση ξυραφιού, καταπραΰνοντας τυχόν ερεθισμούς ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και εξισορροπεί την υγρασία στην επιδερμίδα.

YA SU – Ενυδατική Κρέμα Χεριών με Ελαιόλαδο & Μέλι

Ενυδατική και ανανεωτική κρέμα χεριών με ένα μείγμα από θρεπτικά συστατικά όπως μέλι, ελαιόλαδο, λάδι καρότου, μελισσοκέρι, λάδι macadamia, σιτέλαιο, αλόη, πρωτεΐνη σιταριού & βιταμίνη Ε. Η πλούσια σύνθεση της κρέμας χεριών την καθιστά ιδανικό σύμμαχο στα ταλαιπωρημένα και σκασμένα χέρια. Η μαλακή υφή της απορροφάται γρήγορα χαρίζοντας στην επιδερμίδα άμεση απαλότητα και ενυδάτωση, εξασφαλίζοντας σας τη δυνατότητα να επιστρέψετε αμέσως στις δραστηριότητες σας.

Σαπούνι THALASSO

Ενυδατικό χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με ένα μείγμα απο θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά όπως βούτυρο murumuru, λάδι καρύδας, βούτυρο καριτέ, καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο, αμαμελίδα, κίτρινη άργιλο & φυσικό αλάτι Μεσολογγίου. Ο πλούσιος αφρός του σαπουνιού το καθιστά ιδανικό για βαθύ καθαρισμό, το αλάτι Μεσολογγίου προσφέρει έντονη απολέπιση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, η κίτρινη άργιλος καθαρίζει απαλά και συγχρόνως η πλούσια σύνθεση των ελαίων καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Extra Tip: Τα προϊόντα YA SU δεν περιέχουν Mineral Oil, SLS, SLES, Parabens, Silicones, Coloring, and/or Synthetic Substances

Χαρίστε λοιπόν, στην επιδερμίδα σας ένα δώρο δροσιάς, ευεξίας και ομορφιάς!!!

Βρείτε τη YA SU στο Facebook εδώ

Βρείτε τη YA SU στο Instagram εδώ

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου