Μόδα

Τα outfit των αδερφών Hadid είναι τα πιο cool της σεζόν!

Oι αδερφές Hadid μας έχουν συνηθίσει στα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά looks, τόσο στο red carpet όσο και στις off duty εμφανίσεις τους. Το στιλάτο δίδυμο μπορεί να μην περπάτησε στο show Tommy x Zendaya, αλλά έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά την είσοδο τους, με τα matching outfits τους.
Παρακολούθησαν το show του Tommy Hilfiger, στο Harlem της Νέας Υόρκης και για ακόμα μία φορά έκαναν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά. Τα supermodels φυσικά επέλεξαν να φορέσουν κομμάτια από την νέα συλλογή του σχεδιαστή και εμείς θέλουμε όσο τίποτα να αντιγράψουμε τα σύνολα τους.
H συλλογή συνδύαζε το 80s glam με την διαχρονική κομψότητα και η Gigi και η Bella ξέρουν καλύτερα από όλους πως να απογειώσουν τέτοια κομμάτια.
H Gigi εμφανίστηκε με παντελόνι και ασορτί ζιβάγκο, με print σε ασημί τόνους. To outfit συμπλήρωσαν οι camel, μυτερές γόβες της και ένα μάυρο, πλατύγυρο καπέλο.

Από την άλλη η Bella, επέλεξε παντελόνι σε μεταλλική απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκό top και σακάκι με το καρό της σεζόν το pied de poule ή αλλιώς houndstooth.
Στο ίδιο μοτίβο ήταν και ο μπερές της ενώ, τα μαύρα μποτάκια με πλατφόρμα, έκαναν μια μοντέρνα αντίθεση.
So cool!