Beauty Testing, Παιδικά Καλλυντικά, Προϊόντα

Αγνά,φυσικά,ελληνικά παιδικά καλλυντικά με μέλι από την Nature Care Products

Νομίζω οι περισσότεροι γονείς αυτές τις μέρες, όπως εγώ άλλωστε, τρέχουμε στο σχολείο, στο φροντιστήριο,στα αθλήματα και γενικά είμαστε σε ένα τρέξιμο αυτή την περίοδο! Μαζί με εμάς τρέχουν και τα μικρά μας φυσικά. Μόνο η ώρα του μπάνιου τους πριν τον βραδυνό ύπνο είναι η στιγμή που χαλαρώνουν και βγαίνει η κούραση όλης της μέρας…

Έτσι και εγώ, επειδή θέλω να αγοράζω όσο γίνεται πιο φυσικά καλλυντικά για την κόρη μου, βρήκα τη σειρά αυτή που θα σας δείξω που αποτελείται από φυσικό σαμπουάν και αφρόλουτρο (2σε1) με βιολογικό εκχύλισμα μελιού Nature, για βρέφη (+6 Μηνών) και παιδιά και γαλάκτωμα σώματος με υπέροχο άρωμα που μας έχει ξετρελάνει!

Το Ελληνικό φυσικό σαμπουάν και αφρόλουτρο (2σε1) με βιολογικό εκχύλισμα μελιού NATURE, για βρέφη (+6 Μηνών) & παιδιά, είναι ειδικά φτιαγμένο για το ευαίσθητο βρεφικό (+6 Μηνών) αλλά & παιδικό δέρμα με σκοπό να καθαρίζει απαλά τόσο το σώμα όσο και τα μαλλιά, χωρίς να ξηραίνει την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Τα εκχυλίσματα φύλλων ελιάς βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας ενώ τα εκχυλίσματα αμυγδάλου μαζί με τη πανθενόλη αναπλάθουν, ηρεμούν και αφήνουν λείο το δέρμα του βρέφους, του νηπίου, του παιδιού αλλά και του εφήβου. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αφού έχει φιλικό για το δέρμα pH, δεν περιέχει parabens & χρωστικές ουσίες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών & δέρματος.

Το φυσικό γαλάκτωμα σώματος με βιολογικό εκχύλισμα μελιού NATURE, για βρέφη (+6 Μηνών) & παιδιά, επανορθώνει, ενυδατώνει και καταπραΰνει αποτελεσματικά το ευαίσθητο δέρμα, ενώ τα βιολογικά εκχυλίσματα του, προστατεύουν το δέρμα αφήνοντάς το εξαιρετικά απαλό. Προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση και θρέψη ενώ το βούτυρο καριτέ με 5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα, έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Τα έλαια από αμύγδαλο & από κουκούτσια βερίκοκου σε συνδυασμό με τη πανθενόλη, ανακουφίζουν από ερεθισμούς, προλαβαίνουν την ξηροδερμία και προσφέρουν απολυτή προστασία στο δέρμα του βρέφους, του νηπίου, του παιδιού αλλά και του εφήβου. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, έχει φιλικό για το δέρμα pH, περιέχει μόνο βιολογικά εκχυλίσματα, χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.

Το Ελληνικό φυσικό σαμπουάν και αφρόλουτρο και γαλάκτωμα που σας έδειξα, παράγονται στην Ελλάδα και διατίθονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) www.enature.gr, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (Spar, Spar Mazi Markets 241 028 8660, δίκτυο καταστημάτων MY MARKET, βιολογικά καταστήματα, Φαρμακεία κλπ)

Και ήθελα να γράψω αυτό το beauty testing σήμερα, γιατί η πρώτη μέρα στο σχολείο μας χτες τελείωσε με το πιο αρωματικό μπάνιο για τη μικρή μου…

Bonus: Για να έχετε και εσείς την ευκαιρία να δοκιμάσετε στα μικρά σας αυτή τη φυσική σειρά καλλυντικών, σας έχω διαγωνισμό στο Facebook τις επόμενες μέρες, οπότε ακολουθήστε μας στις σελίδες Θεσσαλών Ομορφιά  και Nature Care Products  για να μην τον χάσετε!

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου