Gossip

Πασίγνωστο μοντέλο είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Στο νησί των ανέμων με τον σύζυγό της και τις διάσημες φίλες της βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι η διάσημη καλλονή που όπως φαίνεται διένυε τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Το διάσημο αγγελάκι της Victoria’s Secret ανακοίνωσε μέσω του Instagram της πως περιμένει το δεύτερο παιδί της και μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ο λόγος για την Ana Beatriz Barros, την σύζυγο του Ελληνοαιγύπτιου μεγιστάνα Κarim El Chiaty! Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν λίγα χρόνια στη Μύκονο και έχει ήδη ένα γιο 1,5 περίπου έτους, περιμένει σε λίγους μήνες να μεγαλώσει λίγο ακόμη την οικογένειά του.

Η Βραζιλιάνα καλλονή και ο σύζυγός της που λατρεύουν την Ελλάδα, είχαν βρεθεί και φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο και έκλεψαν τις εντυπώσεις στην παραλία. Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε τότε πως Ana Beatriz Barros βρισκόταν στην αρχή της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Τώρα όμως που πέρασε το πρώτο διάστημα, η διάσημη καλλονή αποκάλυψε τα ευχάριστα στους followers της ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το δεύτερο μωρό έρχεται».

Πηγή: tlife.gr