Ομορφιά, Πρόσωπο

Το μυστικό ομορφιάς της Victoria Beckham έχει όνομα και μάλιστα είναι Νερό φεγγαριού!

Αυτό δεν το είχαμε ξανακούσει!

Είναι από τις πολυτέλειες που κάθε γυναίκα θέλει να ζήσει έστω μια φορά. Η Victoria Beckham τον περασμένο μήνα επισκέφτηκε το κέντρο ευεξίας Lanserhof στην Αυστρία και φυσικά μοιράστηκε με τους 25,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram, όλα όσα έκανε εκείνην την (detox) εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο θέρετρο, όπου οι επισκέπτες πληρώνουν πάνω από 3.500 ευρώ την εβδομάδα, η σχεδιάστρια μόδας και μητέρα τεσσάρων παιδιών ακολουθούσε μια ιδιαίτερη διατροφή από σολομό, σπανάκι, χάπια βιταμινών. Και moon water (νερό φεγγαριού).

Και όπως ήταν αναμενόμενο το moon water έκανε τους φαν της να ρωτήσουν – τι στο καλό, είναι αυτό ;!

Η Victoria Beckham μοιράστηκε μια εικόνα στα stories τoυ Instagram για το συγκεκριμένο ποτό που έπινε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο πολυτελές καταφύγιο στη Γερμανία. To website του brand εξηγεί ότι το ποτό φεγγαριού είναι «εμφιαλωμένο σε μια μέρα με πανσέληνο, απευθείας στην πηγή του Leonhardspfunzen στο Stephanskirchen, μιας περιοχής της Γερμανίας». Λέγεται ότι “κάνει τη διαφορά” !!!

Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε ακόμα ένα πρόγραμμα που ακολούθησε και περιελάμβανε ποδηλασία, θεραπείες και χαλάρωση.

Δεν είμαστε σίγουρες πόσο πειστικό είναι αυτό το νερό φεγγαριού ως υγιής θεραπεία, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το πόσο λαμπερή και υγιής φαίνεται η επιδερμίδα της Victoria κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο spa.

Πηγή: womenonly.gr