Gossip

Αυτές είναι οι πιο σέξι παρουσίες του Greece’s Next Top Model

Τα πρώτα δύο επεισόδια του δεύτερου κύκλου reality έχουν ήδη προβληθεί και από τα νούμερα τηλεθέασης καταλαβαίνουμε πως για ακόμη μία χρονιά τα κορίτσια αυτά αλλά και η κριτική επιτροπή θα μας απασχολήσουν αρκετά.

Εκείνοι έδειχναν ιδιαίτερα cool με μερικές εξαιρέσεις πάντα. Οι υποψήφιες από την άλλη, έτοιμες για όλα. Και είδαμε αρκετές αλλά κάποιες ξεχώρισαν. Και σε αυτές θα σταθούμε εμείς. Στα ονόματα αυτά, στα πρόσωπα που μας απασχόλησαν αρκετά την εβδομάδα αυτή και περιμένουμε πώς και πώς να τις δούμε και στο bootcamp.

Λένια Παπασυμεωνίδου: Το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη μπορεί να «κατηγορήθηκε» για κάπως πιο λαϊκό instagram αλλά εμείς έχουμε ακριβώς την αντίθετη άποψη. Ρίξε μια ματιά και θα πειστείς.

Μπεατρίς:Η καταγωγή της και μόνο (aka Κούβα) αρκεί για να καταλάβεις το ταμπεραμέντο της. Ξεσήκωσε μέχρι και τους κριτές, οι οποίοι και ανέβηκαν να χορέψουν με την Μπεατρίς και τον μπαμπά της.

Χαρά Παππά: Ήταν πραγματικά πανέμορφη. Υπέροχες αναλογίες, εκπληκτικά μάτια, και όλα φυσικά επάνω της. Να τα λέμε και αυτά! Το καλύτερο όμως ήταν όταν μας μίλησε για τον σύντροφό της. Άκουσες ποιος είναι; O Burak Hakki, o ηθοποιός από την Τουρκία που το γυναικείο κοινό του έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι κριτές μαγεύτηκαν από την παρουσία της, και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, η καλλονή αυτή που έχει και αδυναμία στο surf έχει περάσει και μέσα στο σπίτι. Σέξι, πανέμορφη και με σύντροφο που την υποστηρίζει αρκετά θερμά.

Eλένη Ασημάκη: Με το που την είδαμε στις οθόνες μας την χαρακτηρίσαμε ως την «Beyonce της Ελλάδας» αφού η ομοιότητά τους είναι απίστευτη. Όπως και οι αναλογίες της.

Πηγή: newsbomb.gr