Beauty Testing, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Σώμα, Φυσικά Καλλυντικά

Όλα τα ελληνικά, φυσικά προϊόντα ομορφιάς συγκεντρωμένα στο Natans Cosmetics

Τετάρτη βράδυ και είναι η ώρα της μαμάς! Η μικρή κοιμάται, τα πλυντήρια κάνουν τη δουλειά τους και εγώ χαλαρώνω, ύστερα από μια εξαντλητική μέρα, με μια υπέροχη home made περιποίηση προσώπου και σώματος με προϊόντα που βρήκα στο site της γλυκιάς μου Ευγενίας.. Θα σας συστήσω το Natans και θα με καταλάβετε!

Αν έχετε διαβάσει και προηγούμενα “beauty testing” θα έχετε καταλάβει την προτίμησή μου σε ελληνικά,φυσικά καλλυντικά ομορφιάς. Η Ευγενία τις έχει συγκεντρώσει στο e-shop της και θα σας δείξω τη σειρά που επέλεξα εγώ σύμφωνα με τις ανάγκες μου, καθώς έχω ευαίσθητη επιδερμίδα και πάντα επιλέγω προσεκτικά τα προϊόντα ομορφιάς μου.

Απαλό υγρό σαπούνι καθαρισμού προσώπου με Αλόη από την Aloe Plus Colors

Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού χωρίς να ερεθίζει, απομακρύνοντας εύκολα και γρήγορα περιβαλλοντολογικούς ρύπους και μακιγιάζ. Ο συνδυασμός  δράσης των ήπιων επιφανειοδραστικών συστατικών του, της προβιταμίνης Β5 και της βιολογικής αλόης, προσφέρει στην επιδερμίδα βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και απαλότητα. Επιπλέον η πρόπολη και το χαμομήλι  καταπραΰνουν τυχόν ερεθισμούς του δέρματος και κοκκινίλες. Παράλληλα αποτρέπουν την αφυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου.

Ορός προσώπου με Αλόη & Υαλουρονικό οξύ από την Aloe Plus Colors

Το Aloe Vera Serum προσώπου με 93% οργανική αλόη είναι ιδανικό για την καθημερινή σας περιποίηση. Ενυδατώνει, τονώνει και καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες του δέρματος. Με μοναδική δροσερή υφή και υπέροχο φρέσκο άρωμα αφήνει βελούδινη αίσθηση στο δέρμα. Η  αλόη συμβάλει στην επούλωση της επιδερμίδας και στην παραγωγή κολλαγόνου. Το υαλουρονικό οξύ, χαμηλού μοριακού βάρους, απορροφάται καλύτερα από την επιδερμίδα και προσφέρει αντιρυτιδική προστασία . Περιέχει επίσης εκχύλισμα μαστίχας, εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες, που προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, προφυλάσσοντας από τη γήρανση. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, αντιοξειδωτικό και αυτό, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα.. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί  πριν από την κρέμα προσώπου,  μόνο του ή και σαν βάση μακιγιάζ.

Απολέπιση προσώπου & μάσκα 2 σε 1 από τη Bioselect Naturals

Πήλινγκ προσώπου & μάσκα για βαθύ καθαρισμό, πλούσιο σε φυσικά συστατικά που καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα. Οι κόκκοι από bamboo  απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, ενώ η πράσινη άργιλος προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αναδεικνύει τη λάμψη της.  Το βούτυρο κακάο ενυδατώνει σε βάθος τα ξηρά σημεία. Η βιταμίνη Ε  ενυδατώνει & τονώνει την επιδερμίδα.

Αφρόλουτρο και Γαλάκτωμα σώματος “Ρόδι” από τη Blue Scents

Αναζωογονητικό αφρόλουτρο & απαλό γαλάκτωμα σώματος, πλούσια σε ελαιόλαδο και εκχύλισμα σταφυλιού χάρις στα οποία αφήνουν βελούδινη την επιδερμίδα και ανανεώνουν τις αισθήσεις. Με άρωμα Ρόδι! Και το σώμα μου μυρίζει υπέροχα και είναι τόσο μα τόσο απαλό…

BONUS: Λοιπόν, μετά από όλα αυτά που διαβάσετε και αν και εσείς θέλετε να αποκτήσετε αυτά τα υπέροχα προϊόντα, τώρα μπορείτε μέσα από το διαγωνισμό μας στη σελίδα μας Θεσσαλών Ομορφιά στο Facebook!

TIP: Εσείς που μένετε στην Αθήνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την Ευγενία στο φυσικό της κατάστημα που βρίσκεται στη Λ. Ιωνίας 75 στον Άλιμο.

Στο Natans σας περιμένει μια ποικιλία προϊόντων, που παράγονται κυρίως από ελληνικές εταιρείες.  Είμαι σίγουρη ότι οι αγορές σας εκεί θα είναι πραγματική απόλαυση!

Βρείτε το Natans στο Facebook εδώ

Βρείτε το Natans στο Instagram εδώ

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου