Μόδα

5 φθινοπωρινά looks που θα φορέσεις αυτόν τον καιρό

Το layering είναι η λύση σε πολλά καθημερινά, στιλιστικά προβλήματα της εποχής, μια λύση όμως που συνοδεύεται από νέα προβλήματα. Σύμφωνοι, να φορέσουμε τα ρούχα σε στρώσεις για να προσαρμοστούμε στις εναλλαγές του καιρού μέσα στη μέρα, αλλά ποια κομμάτια ταιριάζουν στο layering; Και ποια θα μπορούσαν να το αντικαταστήσουν;

Τα παρακάτω ρούχα είναι η ιδανική θεραπεία για τη φθινοπωρινή αμηχανία. Ζεστά αλλά όχι υπερβολικά ζεστά, λεπτά αλλά όχι υπερβολικά λεπτά, και ευέλικτα, καθώς μπορούν να φορεθούν σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στη βόλτα με φίλους. Και είναι διαχρονικά: Μπορούμε να τα αγοράσουμε φέτος και να τα φοράμε για πολλές σεζόν ακόμα, χωρίς να δείχνουν ξεπερασμένα. Αξίζει λοιπόν να επενδύσουμε σε μια πιο αναβαθμισμένη και πολυτελή εκδοχή τους.

Δες παρακάτω τα 5 φθινοπωρινά-κομμάτια κλειδιά και στιλάτους τρόπους να τα φορέσεις:

1. Φαρδύ παντελόνι. Συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα για να δώσεις ύψος και με πλεκτό σε χαλαρή γραμμή για ένα κουλ και ισορροπημένο λουκ από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

PHOTO: @KATHERINE_ORMEROD

2. Cropped κάρντιγκαν. Μπορείς να το φορέσεις στη θέση ενός τοπ ή, για να τελειοποιήσεις την τέχνη του layering, να το σετάρεις με ένα μπλουζάκι τύπου πόλο και ένα μεσάτο πανωφόρι.

PHOTO: @SHOTFROMTHESTREET

3. Πλισέ φούστα. Ταιριάζει εξίσου με mules, σε μια ηλιόλουστη μέρα, και με μπότες μέχρι το γόνατο, για μια καταιγίδα. Τα γραφιστικά T-shirt την κάνουν casual, ενώ ένα πουκάμισο ή ένα λεπτό πλεκτό τη μεταφέρουν στη σφαίρα του κλασικού. Για έξτρα στιλιστικούς πόντους, πόνταρε σε ένα ασύμμετρο σχέδιο.

PHOTO: @MODEDAMOUR

4. Δερμάτινο πουκάμισο. Η αναβαθμισμένη εναλλακτική του κλασικού πουκάμισου, δίνει πολυτέλεια σε συνδυασμό με τζιν παντελόνι, τονίζει τη σοφιστικέ πλευρά ενός υφασμάτινου ή παντρεύεται με άλλα δερμάτινα κομμάτια και μαζί γεννούν το εφέ του κοστουμιού. Τις πιο ζεστές μέρες, σέταρέ το με λευκό καλοκαιρινό τοπ, αναθέτοντάς του ρόλο τζάκετ.

PHOTO: @ALEXISFOREMAN

5. Ολόσωμη φόρμα. Με ένα και μοναδικό κομμάτι έχεις ολοκληρωμένο το λουκ. Απλά προσθέτεις παπούτσια -τέλεια τα ψηλοτάκουνα για μια πινελιά θηλυκότητας- και, αν το απαιτεί ο καιρός, πανωφόρι, και βγαίνεις έξω.

PHOTO: @PERNILLETEISBAEK

Πηγή: womantoc.gr