Προϊόντα

Η Gigi Hadid είναι το πρόσωπο του αρώματος Michael Kors Wonderlust

Η Gigi Hadid είναι η αδυναμία μας. Σταθερή στο look της χωρίς υπερβολές και δραματικές αλλαγές τη χαζεύουμε τόσο στις πασαρέλες όσο και στις φωτογραφήσεις της. Τώρα μάλιστα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια του νέου αρώματος του Michael Kors. Wonderlust Sublime. 

Ο νέος προορισμός στο ταξίδι του Michael Kors Wonderlust, το Michael Kors Wonderlust Sublime είναι ένα αισθησιακό, oriental gourmand άρωμα που θυμίζει ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα. Αιχμαλωτίζοντας τη ζεστασιά ενός ηλιόλουστου παράδεισου, το Michael Kors Wonderlust Sublime ανοίγει αισθησιακά σαν το άγγιγμα του ήλιου.

Τα λαμπερά άνθη πορτοκαλιάς τυλίγουν το άρωμα σαν ένα ζεστό ηλιοβασίλεμα. Έντονες νότες από άνθη δίανθου, που αποτελούν την βάση όλης της σειράς Michael Kors Wonderlust. Eξωτικό άνθος Τιαρέ από την Ταϊτή δημιουργεί ένα ηλιόλουστο μπουκέτο στην καρδιά του αρώματος ενώ amber και ανατολίτικες νότες φέρνουν στο νου την αίσθηση του ήλιου πάνω στο μαυρισμένο δέρμα.

Στις νότες κορυφής επιβάλλονται τα άνθη πορτοκαλιάς, μανταρίνι Σικελίας, ροζ πιπέρι, κάρδαμο και κανέλα. Στις μεσαίες νότες συνδυάζονται τα άνθη Τιαρέ με το γιασεμί και τον ίανθο ενώ στις νότες βάσεις amber, σανδαλόξυλο, ξύλο Cashmeran και σπόροι Tonka ολοκληρώνουν την εσάνς. 

Κεντρική photo: Peter White/Getty Images/Ideal Image