Beauty Testing, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Φυσική περιποίηση από τη Wholly Natural Skincare

Δοκιμάσαμε για εσάς!

Beauty testing: Αγγελίνα Αγγέλη

Μια μοναδική σειρά φυτικών προϊόντων, με σύσταση απολύτως φιλική προς το ευαίσθητο δέρμα, έρχεται να μας συναρπάσει!

Τα φυτικά προϊόντα περιποίησης δέρματος της wholly είναι παρασκευασμένα χωρίς parabens, φθαλικές ενώσεις, χρωστικές και mineral oil. Δεν περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) και σιλικόνες και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Συσκευάζονται σε ελαφριά, ανακυκλώσιμα υλικά και φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες ώστε να παραμένουν φρέσκα και να διατηρούν τις ιδιότητες των φυτικών συστατικών τους.

Εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε:  

 

Defense Day Cream

Αυτή η δροσερή κρέμα ημέρας με φυσικό άρωμα έχει δημιουργηθεί ειδικά για να ενυδατώσει πλούσια και να βελτιώσει την εμφάνιση και υφή του δέρματος. Είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση και την περιβαλλοντική ρύπανση, όπως η ασταξανθίνη, το έλαιο καμέλιας, το έλαιο ρυζιού και το βούτυρο κακάο.

Rejuvenate Night Cream

Αυτή η βελούδινη, φυσικά αρωματισμένη κρέμα νυχτός έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναπληρώσει την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, και να μαλακώσει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Είναι εμπλουτισμένη με φυσικά αντιγηραντικά συστατικά όπως το έλαιο αβοκάντο, το έλαιο νυχτολούλουδο, το βούτυρο καριτέ, το υαλουρονικό οξύ και το ευεργετικό μέλι.

Revive Face Serum

Είναι το σέρουμ προσώπου που θα αναπληρώσει τη χαμένη ελαστικότητα και θα γεμίσει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Βασισμένο στο υαλουρονικό οξύ, έχει σχεδιαστεί για να αναπληρώσει την χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας και να γεμίσει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Είναι ιδανικό για αφυδατωμένο, ξηρό δέρμα που έχει υποστεί φωτογήρανση. Δίνει άμεση αίσθηση τραβήγματος και λείανσης, και με το τονωτικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς ενθαρρύνει ένα λαμπερό δέρμα.

 

Brighten Up Eye Cream

είναι μια κρέμα ματιών με βούτυρο καφέ που θα τονώσει το πρωινό σας βλέμμα και θα μειώσει τους μαύρους κύκλους. Αυτή η κρέμα ματιών με φυσικό άρωμα φρεσκοκομμένου καφέ σχεδιάστηκε ειδικά για να απαλύνει την περιοχή κάτω από τα μάτια που φαίνεται κουρασμένη και με σακούλες και να επαναφέρει ένα φρέσκο βλέμμα. Είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά και τονωτικά συστατικά όπως ακτινίδιο, βρώμη και λεμόνι και είναι ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα

 

 

Nourish Hand Cream

Είναι μια θρεπτική κρέμα χεριών που θα ενυδατώσει και θα μαλακώσει τα ταλαιπωρημένα χέρια σας. Αυτή η θρεπτική, φυσικά αρωματισμένη κρέμα χεριών έχει σχεδιαστεί ειδικά για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Είναι εμπλουτισμένη με τα ενυδατικά φυτικά βούτυρα κακάο και καριτέ που έχουν ήπιες φυσικές ιδιότητες SPF και τα αντιγηραντικά έλαια μακαντάμια και αμύγδαλο με σκοπό να αφήσουν τα χέρια σας μαλακά και ενυδατωμένα.

Για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας https://whollyskincare.com/