Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

Τα πάντα γύρω από τη βλεφαρίδα – Από την ΒB Lashes!

 

«Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον» λέει μια αρχαία φράση που ταιριάζει ιδανικά στην Έλενα Πικάλοβα και το Lash Ηouse!

Η Έλενα, γεννημένη στην Ρωσία, σπούδασε και εξάσκησε το επάγγελμα της φαρμακοποιού. Ερχόμενη στην Ελλάδα δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια και  ασχολήθηκε με την τεχνική των lash extensions.  Η Έλενα  έβλεπε τις πελάτισσες της να ομορφαίνουν, να φεύγουν ευχαριστημένες και χαμογελαστές, ανανεωμένες και αυτό της έδινε όρεξη και κίνητρο να γίνει κορυφαία στο Lash extensions και να μην σταματά να προσπαθεί.

Έμαθε και διδάσκει όλες τις τεχνικές, από one by one μέχρι και την ογκοτοποθέτηση (2D έως 6D).  Ακολουθεί όλες τις τάσεις της μόδας, τα τελευταία νέα, κάθε τεχνική, κάθε είδος νέων βλεφαρίδων , κάθε trend και οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει και να ευχαριστήσει όσες την επισκέπτονται!

Η Έλενα έχει πάθος με τη δουλειά της! Δεν σταματάει να προσπαθεί ποτέ και αυτό το βεβαιώνουν τα πάνω από 30 πτυχία που έχει, ενώ στην Ρωσία, την πλέον εξελιγμένη χώρα στο lashmaking, την βράβευσαν με τον τίτλο της Top Lashmaker και την καλούν απ’ όλο τον κόσμο ως κριτή σε διεθνείς διαγωνισμούς Lashmaking!

Πλήθoς διάσημων κυριών επισκέπτονται το Lash House, με σεβασμό στην ιδιωτικότητα που χρειάζεται κάθε μία, προσφέροντας μια ζεστή ατμόσφαιρα για απόλυτη χαλάρωση!

Το Lash House εκτός από τοποθέτηση,  οργανώνει και σεμινάρια lash extensions για τις κοπέλες που θέλουν τόσο να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα όσο και για αυτές που ήδη δουλεύουν στον χώρο αλλά θέλουν να γίνουν κορυφαίες στο είδος, να μάθουν μυστικά που θα απογειώσουν την καριέρα τους και θα τις κάνουν να ξεχωρίσουν. Όλα τα  σεμινάρια γίνονται από την Έλενα Πικάλοβα και εξασφαλίζουν κορυφαία εκμάθηση και πρακτική, σε συνδυασμό με εκπτώσεις στα προϊόντα που θα χρειαστεί κάθε lash maker στην δουλειά της.

 

Η Έλενα λοιπόν συνδυάζοντας την εμπειρία της και τις γνώσεις της στην φαρμακευτική , δημιούργησε την BBLASHES και διέθεσε στην Ελληνική αγορά όλα όσα χρειάζεται ένας Lashmaker σε άκρως ανταγωνιστικές  τιμές: κασετίνες με κάθε είδους βλεφαρίδες, ειδικές κόλλες, προϊόντα τοποθέτησης, συντήρησης, αφαίρεσης κλπ.

 

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου στο +30 698 9263693 και μην διστάσεις να την ακολουθήσεις στο Facebook και  και στο Instagram, ώστε να μην χάνεις κανένα από τα νέα της!