Gossip

Δες το χρώμα μαλλιών της Ελεονώρας Μελέτη που μας εντυπωσίασε!!

Δεν είναι ότι δεν την έχουμε ξαναδεί με τέτοια απόχρωση στα μαλλιά της, αλλά αυτή τη φορά και με αυτό το μήκος, το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της δείχνει να είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Όπως κατάλαβες, μιλάμε για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία τόλμησε να γίνει gingerhead και το αποκάλυψε μόλις μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κόκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: «Νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζέσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω» έγραψε η ίδια.

Η τάση του κόκκινου σε όλες του τις εκδοχές κυριαρχεί εδώ και 2 σεζόν με πολλές celebrities να έχουν υποκύψει σε αυτήν. Η αλήθεια είναι πώς η μεταμόρφωση της Ελεονώρας Μελέτη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και αυτή η αλλαγή σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ γιατί ήδη ανυπομονούμε πώς η ίδια θα το διατηρήσει, με τι μακιγιάζ θα το συνοδεύσει και αν θα εξακολουθήσει να έχει τόσο μακρύ μήκος ή μας ετοιμάζει μία ακόμα έκπληξη.

Πηγή: missbloom.gr