Μόδα, Σώμα

Επιλέξτε τη σωστή φούστα σύμφωνα με τον σωματότυπο σας

Η φούστα αποτελεί ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι αυτή η οποία αναδεικνύει το σώμα μας, τραβάει πάντα τα βλέμματα και μπορεί να φορεθεί εύκολα πρωί βράδυ. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι φούστες για όλες μας. Κάθε σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες και κατ’ επέκταση απαιτεί και σωστά ρούχα για να αναδειχτεί. Η φούστα δεν αποτελεί εξαίρεση γι’ αυτό και η επιλογή της σύμφωνα με τον σωματότυπο μας και όχι μόνο με το γούστο μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική, ώστε να μην έχουμε αντιαισθητικά αποτελέσματα.

Αχλάδι = Γραμμή Α: Οι γυναίκες με αυτόν τον σωματότυπο είτε έχουν έντονα ανοιχτή λεκάνη ή παρουσιάζουν την τάση να συσσωρεύουν λίπος στους γοφούς. Η κατάλληλη φούστα για αυτές είναι εκείνες με γραμμή Α: όντας στενή στη μέση την αναδεικνύει, ενώ παράλληλα δεν κολλάει στους γοφούς. Είναι ό,τι πιο κολακευτικό και κυρίως… πάντα στη μόδα!

Μήλο = Ψιλόμεσες φούστες: Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν γυναίκες οι οποίες ενώ έχουν ωραία λεπτά πόδια έχουν λίγη… κοιλίτσα. Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι ψιλόμεσες φούστες έρχονται να λύσουν το πρόβλημα, κρύβοντας την κοιλίτσα και αναδεικνύοντας τα υπέροχα σας πόδια!    

Μπανάνα = Στενή μίνι φούστα ή ασύμμετρη κρουαζέ: Ένα πιο μονοκόμματο σώμα χωρίς καμπύλες, το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη να αναδειχθεί και να μη φαίνεται τόσο  άχαρο. Εδώ η λύση είναι διπλή: μια στενή μίνι φούστα ή μια ασύμμετρη κρουαζέ φούστα, οι οποίες θα πρέπει να τονίζουν τη λεκάνη ώστε να δίνεται η ψευδαίσθηση των καμπυλών. 

 

Σωματότυπος κλεψύδρα = Pencil: είναι ο καλύτερος τύπος σωματότυπου καθώς του ταιριάζουν κάθε είδους φούστες. Καμία όμως δε φαίνεται να συναγωνίζεται τις pencil καθώς, συνδυάζοντας άνεση και στυλ, αναδεικνύουν τις καμπύλες σου με τον σωστό τρόπο και σε μεταμορφώνουν στην απόλυτη γυναίκα. 

 

Πηγή: ediva.gr