Επαγγελματίες Θεσσαλίας, Προϊόντα, Πρόσωπο

Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης για την ανδρική επιδερμίδα – Από τη Verway

Το υαλουρονικό οξύ, το βούτυρο καριτέ και ένα φυτικό σύμπλεγμα ενίσχυσης είναι τα συστατικά ενός προϊόντος περιποίησης ειδικά της ανδρικής επιδερμίδας. Η συλλογή καλλυντικών της  VERWAY περιλαμβάνει πολυτελή προϊόντα ανδρικής περιποίησης που ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες κάθε τύπου ανδρικής επιδερμίδας και θα σας προσφέρουν ακόμη περισσότερη λάμψη, μια αίσθηση φρεσκάδας και δυναμισμού.

 

Η MAN Moisturizing Freshness Day and Night Cream σχεδιάστηκε με στόχο να παρέχει ενδυνάμωση και ενυδάτωση της ανδρικής επιδερμίδας χαρίζοντας ταυτόχρονα μια λεία υφή. Οι διαδικασίες αναδόμησης υποστηρίζονται εντατικά και η επιδερμίδα προστατεύεται αποτελεσματικά από τους εξωτερικούς παράγοντες στρες. Η σύγχρονη φόρμουλα δεν κολλάει και δεν είναι λιπαρή. Εγγυάται ταχεία σύσφιξη, γρήγορη μείωση των δερματικών ερεθισμών και εξαιρετική φιλικότητα για το δέρμα.

Το ΜΑΝ Moisturizing Freshness Cleansing Gel ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Η σύγχρονη, χωρίς έλαια φόρμουλα δρα καταπραϋντικά, εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας, συμβάλλει στον περιορισμό των ερεθισμών και εξασφαλίζει μια καθαρή όψη. Το gel καθαρισμού με τον ήπιο σχηματισμό αφρού έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας για βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και καταπράυνση. Παρέχει εντατική υποστήριξη των διαδικασιών ανάπλασης και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την περιποίηση που θα ακολουθήσει. Η σύγχρονη φόρμουλα επιτυγχάνει ένα βαθύ καθαρισμό των πόρων, μια γρήγορη υποχώρηση των ερεθισμών και των στιγμάτων προσφέροντας μια εξαιρετική αίσθηση στην επιδερμίδα. Η επιφάνεια της επιδερμίδας προστατεύεται και δείχνει καθαρή, αναζωογονημένη με μια ανυπέρβλητη αίσθηση απαλότητας.

Tα προϊόντα της VERWAY μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσω της επίσημης αντιπροσώπου της εταιρείας για το Βόλο Γεωργίας Λάσκου .  Στοιχεία επικοινωνίας: 698 425 8120 – geolaskou@gmail.com