Μόδα

Οι καλύτερες τάσεις της μόδας στα πανωφόρια για το χειμώνα

Όλο αντιθέσεις είναι η μόδα στα πανωφόρια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται. Οι σχεδιαστές φέτος έχουν χωριστεί σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: στο ένα συναντάται η διαχρονική αξία του γαλλικού bourgeoisie, που αποτίει φόρο τιμής στο κλασικό και το ρομαντικό, και στο άλλο στρατόπεδο βρίσκεται η επανάσταση και η αντισυμβατικότητα με κυριαρχία των πανκ και ροκ στοιχείων που εμπνέονται από την σύγχρονη γυναίκα.

Μερικές από τις τάσεις που επικρατούν αυτή την στιγμή στα πανωφόρια είναι τα παλτό με ζώνες, τα κιμονό που δίνουν μια ethnic προσθήκη, τα διαχρονικά denim και leather jacket στολισμένα με εκκεντρικά σχέδια, σακάκια σε κλασικά μοτίβα, όπως το καρό φέρνοντας πίσω μια αίσθηση «Δυναστείας» σε συνδυασμό με το preppy look, κοντές κάπες και καμπαρτίνες σε αποχρώσεις nude.

Δυνατή επιστροφή για φέτος θα κάνουν και οι βάτες, το σήμα κατατεθέν της δεκαετίας του ’80, όπως επίσης και τα εκκεντρικά σχέδια στα παλτό και τα jackets με προσθήκες από πούπουλα, παγιέτα και γούνα. Από τα 80’s θα γυρίσουν επίσης τα ταγέρ, όπως και τα ογκώδη μπουφάν. Ακόμη, οι σχεδιαστές φρόντισαν να δώσουν ένα διαφορετικό edgy look και στα φούτερ, που είναι το σήμα κατατεθέν για το φθινόπωρο, μεταμορφώνοντας τα ακόμα και σε ιδανικό outfit για μια βραδινή  έξοδο, συνδυάζοντας τα με combat boots ή μια μπότα σε ίσια γραμμή.

Πηγή: mononews.gr