Μαλλιά

Tα χτενίσματα μαλλιών που διαχρονικά η πλειοψηφία των αντρών θεωρεί θηλυκά

Τα μαλλιά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συνολικής εμφάνισης κάθε γυναίκας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο σπαταλάμε αρκετό χρόνο, διάθεση και χρήματα για την περιποίησή τους.

Αν και σε πολλές από εμάς αρέσει πού και πού να πειραματιζόμαστε αλλά και να «ξεσπάμε» στα μαλλιά μας με διάφορους τρόπους, κάθε φορά που χρειαζόμαστε ένα ανανεωτικό confidence boost, οι άντρες έχουν αρκετά διαφορετικό mindset.  Υπάρχουν, συγκεκριμένα, κάποια χτενίσματα που διαχρονικά η πλειοψηφία των αντρών θεωρεί θηλυκά, και ο αγαπημένος σου που δεν αποτελεί εξαίρεση.

Kylie Jenner: (Very) long Hair, don’t care

Ένα κορίτσι- 3.000 διαφορετικά χτενίσματα: Η Kylie Jenner, σε αντίθεση με την βαρετή στο θέμα μαλλιών αδερφή της, δεν διστάζει να εμφανίζεται με διαφορετικό look ανά δεύτερη μέρα. Φυσικά, σε αυτό τη βοηθούν και τα γνωστά wigs, δηλαδή οι περούκες της, ώστε να ταλαιπωρεί στο ελάχιστο τα δικά της μαλλιά κάθε φορά που θέλει να επέμβει στο χρώμα ή το μήκος τους. Ωστόσο, στα αγόρια δεν αρέσουν και πολύ τα περίεργα πετρόλ ή φούξια μαλλιά. Τα πολύ μακριά μαλλιά με ανέμελες μπούκλες, όμως θα είναι πάντα θηλυκά για εκείνον:

Side note: Μην το επιχειρήσεις αν είσαι πολύ petite κορίτσι, καθώς θα σου «αφαιρέσει» κι άλλους πόντους.

Emily Ratajkowski: Το «woke up like this» look

Η Emrata, aka η πιο σέξι φεμινίστρια του Instagram, θα λέγαμε πως έχει βρει το signature look της και τη συγχαίρουμε για αυτό. Στο αγόρι σου σίγουρα δε θα αρέσουν τα πολύ στημένα και αυστηρά χτενίσματα. Το στυλ της Emily, ωστόσο είναι πολύ κομψό και θηλυκό. Κόψε πολλά layers και ίσιωσέ τα με το πιστολάκι για να μην χάσουν τον όγκο τους:

Extra tip: Το φιλάρισμα είναι ιδανικό για σένα που έχεις λεπτή τρίχα, καθώς προσδίδει μια ψευδαίσθηση extra πυκνότητας.

Ζέτα Μακρυπούλια: Classy μεν, θηλυκό δε

Αν νόμιζες ότι το καρέ είναι για μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες ή ότι θα σε κάνει να δείχνεις συντηρητική, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Σε πολλούς αρέσει ένα look σαν το καρέ που έχει η Ζέτα, μέχρι το ύψος των ώμων δηλαδή, αφού με το κατάλληλο outfit θα σε κάνει να δείχνεις πολλά υποσχόμενη και γοητευτική.

Side note: Αν αποφασίσεις να λανσάρεις το παραπάνω κούρεμα, καλύτερα να αποφύγεις τις μπούκλες και να προτιμάς την sleek version τους.

Ελένη Φουρέιρα: She bangs

Η Ελένη Φουρέιρα πειραματίζεται αρκετά με τα μαλλιά της και την έχουμε δει κατά καιρούς με πολλά και διαφορετικά hairlooks. Εμείς ξεχωρίσαμε το παρακάτω, με αφέλειες δηλαδή και σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί πρόκειται για ένα αρκετά girly touch.

Καλύτερα ωστόσο να τις αποφύγεις αν έχεις πολύ μικρό πρόσωπο, αφού το αποτέλεσμα θα είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλουμε.

Δήμητρα Ματσούκα: Το hair updo το σωστό

Όταν λέμε σωστό, εννοούμε οτιδήποτε εκτός από εκείνα τα old fashioned υπερβολικά στημένα χτενίσματα που θα σε κάνουν να μοιάζεις με καθηγήτρια βγαλμένη από τα 60s- στην καλύτερη περίπτωση. Ένα πολύ καλό παράδειγμα ενός θηλυκού updo είναι αυτό της Δήμητρας Ματσούκα παρακάτω, με αρκετά ελεύθερα τουφάκια και καθόλου αυστηρό πιάσιμο.

Αυτά είναι τα 5 top χτενίσματα που οι άντρες θεωρούν hot σε μια γυναίκα

Αν ωστόσο νιώθεις ότι τα μαλλιά σου επάνω δεν είναι και το δυνατό σου σημείο, καλύτερα να τα αφήσεις ελεύθερα γιατί θηλυκότητα πάνω από όλα σημαίνει αυτοπεποίθηση.

Πηγή: missbloom.gr