Events, Gossip, Lifestyle

Giambattista Valli x H&M: Παρουσίαση της συνεργασίας στο νέο Μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Το βράδυ της Τρίτης η Η&Μ υποδέχθηκε εκλεκτούς καλεσμένους στο νέο Μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, για την παρουσίαση της συνεργασίας Giambattista Valli x H&M. 

Στην αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων του Μουσείου η H&M δημιούργησε  μια εντυπωσιακή παρουσίαση αφιερωμένη στην τέχνη, τη μόδα και το στυλ. Όλα αυτά μέσα από τη δημιουργική ματιά του αξεπέραστου βιρτουόζου της ομορφιάς, Giambattista Valli.

Tη νέα συνεργασία γιόρτασε και o γαλλικός οίκος Moët & Chandon,  προσφέροντας personalized Moët Mini Imperial.

Tη βραδιά άνοιξε η Κατερίνα Ντούσκα φορώντας το εμβληματικό κόκκινο φόρεμα της συλλογής και μαγεύοντας το κοινό με τη μελωδική της φωνή μέσα από ένα μοναδικό live performance.

Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι DJ DISKOTEKKEN, δίνοντας το ρυθμό στο πολυαναμενόμενο κομμάτι της εκδήλωσης: το exclusive pop-up store που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους καλεσμένους σε ειδικό χώρο του μουσείου!

Φυσικά πλήθος διάσημων των media, celebrities, influencers από τον χώρο της μόδας και των τεχνών, καθώς και φίλοι των δύο brands, τίμησαν με την παρουσία του την εκδήλωση και ο φωτογραφικός φακός τους κατέγραψε. Μεταξύ των διάσημων η Βίκυ Καγιά, η Χριστίνα Μπόμπα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αποστόλης Τότσικας και πολλοί άλλοι ντυμένοι με τις μοναδικές δημιουργίες Giambattista Valli x H&M looks, τα οποία συνδυάζουν εντυπωσιακά ρομαντικά κομμάτια με μια σύγχρονη, urban διάθεση.

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Νοεμβρίου στην Ελλάδα στο κατάστημα της H&M Ερμού 54, Αθήνα, καθώς και online στο hm.com. Στην Κύπρο η συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά online.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: missbloom.gr