Μόδα

Animal prints: Πώς να τα φορέσετε για να δείχνετε πάντα κομψή

Τα ρούχα με animal prints υπάρχουν εκ αρχαιοτάτων χρόνων στην ενδυματολογία των ανθρώπων. Φυσικά εκείνες τις εποχές χρησιμοποιούνταν οι γούνες αυτές καθ’αυτές ζώων όπως της λεοπάρδαλης, του γατόπαρδου, της τίγρη, της ζέβρας κλπ και φορεμένες από βασιλιάδες και ανθρώπους οικονομικά ευκατάστατους,  αποτελούσαν σύμβολο του πλούτου και του κύρους τους.

Τη σύγχρονη εποχή, τα animal prints έκαναν την εμφάνιση τους τη δεκαετία του 1960 στις ΗΠΑ και από τότε συνεχώς επανέρχονται στη μόδα. Καθώς μάλιστα έχει εξελιχθεί η βιομηχανία της μόδας, κανείς μπορεί πλέον να βρει στην αγορά όχι μόνο ρούχα και παπούτσια, αλλά και τσάντες και κοσμήματα. Το θετικό σήμερα είναι ότι δεν απαιτείται πλέον αποκλειστικά η γούνα των ζώων αυτών, αλλά οι βιομηχανίες δύνανται να τυπώνουν τα animal prints σαν μοτίβα στο οτιδήποτε. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να είστε ταυτόχρονα κομψές και σύμφωνα με την τάση της εποχής αλλά και χωρίς να συμβάλλετε στην εξαφάνιση αυτών των ζώων.

Πώς λοιπόν μπορείτε να φορέσετε animal prints και να δείχνετε απίστευτα κομψή χωρίς υπερβολές;

1.Μέσα από το κοστούμι: Επιλέγοντας ένα κοστούμι σε σκούρο χρώμα και ένα τοπ σε animal print θα επιτύχετε ένα υπέροχο look, καθώς το top θα είναι η πινελιά κόντρα στη μονοχρωμία του κοστουμιού και η οποία θα σας καταστήσει κομψές και σικ. 

2. Οι μπότες: Η τέλεια επιλογή για να δώσεις έμφαση στο στυλ σου. Με άπειρες επιλογές ανάμεσα σε μπότες ή μποτάκια, μπορείς να τις συνδυάσεις τόσο με παντελόνι όσο και με φορέματα ή φούστες και να επιτύχεις μια εμφάνιση που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. 

3. Η καμπαρντίνα: Εάν σκοπός σου είναι μια πιο εμφατική εμφάνιση και σ’αρέσει πάρα πολύ το animal print, τότε μια καπαρντίνα σε αυτό το μοτίβο είναι ό,τι πρέπει για σένα. Σε όλα τα μήκη και σχέδια, η καπαρντίνα είναι μια επιλογή διαχρονική και η οποία θα σε τοποθετήσει στο επίκεντρο της προσοχής. 

 

Πηγή: Jenny.gr