Τον περασμένο χρόνο τα «jelly nails» αποτέλεσαν το trend στο μανικιούρ που έγινε viral και αγαπήθηκε από εκατοντάδες beauty girls που το υιοθέτησαν για τις εμφανίσεις τους, δίνοντας στο look τους άρωμα από την εποχή των 90’s.

Φέτος όμως, το trend αυτό φαίνεται πως δεν υπάρχει πια στον ορίζοντα, καθώς τη θέση του πήρε το «seaglass» μανικιούρ, που μοιάζει να φέρνει την αύρα και τη δροσιά της θάλασσας λίγο πιο κοντά σου, παρότι βρισκόμαστε εν μέσω φθινοπώρου.

Η έμπνευση ανήκει στην nail artist Jessica Washick, η οποία θέλησε να δημιουργήσει ένα μανικιούρ που είναι πιο opaque από ότι ήταν το trend των jelly nails και για το λόγο αυτό έκανε ένα blend του μανό με χρώμα με λίγη ποσότητα από το διάφανο top coat, χαρίζοντας έτσι ένα πιο παχύρρευστο αποτέλεσμα. Έπειτα, εφάρμοσε ξανά λίγη ποσότητα από το διάφανο top coat και ολοκλήρωσε το μανικιούρ με την εφαρμογή ενός ματ top coat, ένα τρικ που δίνει ένα frosty (πιο ψυχρό) φινίρισμα και αυξάνει τους λευκούς υποτόνους.

Παρότι η nail artist Jessica Washick επέλεξε να χρησιμοποιήσει όπως θα δεις παρακάτω το turquoise χρώμα, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να περιορίσεις τις επιλογές σου. Αντιθέτως, όπως υποστηρίζει και η ίδια, μπορείς να παίξεις και με άλλα χρώματα όπως το lime green ή το βαθύ royal blue.