Beauty Testing, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Όταν η φαρμακευτική κάνναβη “συναντά” το γάλα γαϊδούρας – Νέα κρέμα προσώπου από την Almopia Lab

Δοκιμάσαμε για εσάς!

Βeauty testing: Aγγελίνα Αγγέλη 

Η εταιρεία παρασκευής ελληνικών χειροποίητων καλλυντικών Almopia Lab τόλμησε τον απόλυτο συνδυασμό και τον έθεσε στις υπηρεσίες της περιποίησης του προσώπου μας. Με βασικό γνώμονα την ομορφιά αλλά και την υγεία της επιδερμίδας των γυναικών, πάντα επιλέγουν τα εκλεκτότερα υλικά από τη «σοφία και την απλοχεριά της φύσης» και τα συνδυάζουν με τις γνώσεις τους και την σύγχρονη τεχνολογία. Μελετούν και πειραματίζονται ώσπου με απόλυτη ικανοποίηση  δημιουργούν χωρίς κανένα χημικό υλικό προϊόντα περιποίησης, ιδανικά για άτομα κάθε ηλικίας και για όλες τις επιδερμίδες, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες.

Ο λόγος εδώ για τη νέα κρέμα ημέρας “Onya Sativa”με έλαιο φαρμακευτικής κάνναβης και γάλα γαϊδούρας. 

H φαρμακευτική κάνναβη (cannabis sativa), όσο και το γάλα γαϊδούρας είναι γνωστά από τους αρχαίους χρόνους για τις θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητές τους. Ο συνδυασμός τους πλούσιος σε βιταμίνες A, B1, B2. B3, B6, C, D, E, λιπαρά οξέα Ω3, Ω6, ιχνοστοιχεία και πολλά μέταλλα είναι πολύτιμος σύμμαχος στην υγεία και ομορφιά του δέρματος.

Η κρέμα “Onya Sativa” είναι ιδανική για:
– Εξαιρετικά βαθιά ενυδάτωση
– προστασία του δέρματος
– πρόληψη και μείωση ρυτίδων
– βαθιά θρέψη
– αντιμετώπιση ακμής
– ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Σε μια όμορφη συσκευασία και με πραγματικά  υπέροχο άρωμα, απορροφάται γρήγορα αφήνοντας το δέρμα απαλό και λαμπερό, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: έλαιο φαρμακευτικής κάνναβης, γάλα γαϊδούρας, αλόη βέρα, έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη, φυτικό συντηρητικό, κολλαγόνο, προβιταμίνη Β5, αιθέρια έλαια. Χωρίς χημικά συντηρητικά, χωρίς parabens και χωρίς δοκιμές σε ζώα.