Events, Επαγγελματίες Θεσσαλίας, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Με επιτυχία το πρώτο Τalk Show N’ Challenge στο Βόλο!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το πρώτο Τalk Show N’ Challenge στο Domotel Xenia Volos City Resort. Το “Θεσσαλών Ομορφιά” ως χορηγός επικοινωνίας ήταν εκεί και στήριξε τη προσπάθεια τόσο αυτών που των διοργάνωσαν όσο και αυτών που έδωσαν το παρόν!

Πλήθος γυναικών κάθε ηλικίας έδωσε το παρόν στην εκδήλωση, αναδεικνύοντας τη μεγάλη ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας που φέρει ένα σύνολο ρόλων (γυναίκα, σύζυγος, μητέρα, επαγγελματίας κλπ)  να μιλήσει για θέματα που την απασχολούν ή που έχει βιώσει και στιγματίσει, σε ένα περιβάλλον όπου θα νιώθει πως την καταλαβαίνουν και θα είναι οικεία μαζί με άλλες γυναίκες που έχουν βρεθεί ή βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.

Με σοβαρότητα και δόσεις χιούμορ, η ψυχολόγος Ντένια Αλεξοπούλου και η διαιτολόγος Στελίνα Σεφέρη έκαναν διάλογο μαζί τους και έθιξαν σημαντικά ζητήματα σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, τη γυναικεία ψυχολογία, πώς αυτά τα δύο συνδέονται και πολλά άλλα. Παρά την κουμπωμένη στην αρχή στάση, αρκετές γυναίκες πήραν το θάρρος να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και έδωσαν το έναυσμα για πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις από διάφορες σκοπιές.

Μάλιστα, από μια τέτοια εκδήλωση δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι εκπλήξεις.

Με τη στήριξη της ΒePro,  μία τυχερή από το κοινό επιλέχθηκε από τη Δώρα Ραΐδη, Professional Makeup Artist, η οποία ανέλαβε το μακιγιάζ της γυναίκας, αναδεικνύοντας όχι μόνο την εξωτερική της ομορφιά, αλλά και πως μέσα σε λίγη ώρα, όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας και νιώθουμε όμορφα μέσα μας, η ψυχολογία ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Επιπλέον, τρεις τυχερές κέρδισαν από μία ψηφιακή μαστογραφία, δώρο της γενικής κλινικής ΆΝΑΣΣΑ, η οποία έδωσε το παρόν μέσω του επιστημονικού της συνεργάτη Σωτήρη Ντούμα, ο οποίος μίλησε για τη σημασία της πρόληψης.

Τέλος, η εταιρεία φυτικής κοσμετολογίας  Yves Rocher μοίρασε εκπτωτικά κουπόνια και διεξήγε κλήρωση για προϊόντα της.

Πρόκειται για ένα υψίστης σημασίας δρώμενο, το οποίο δίνει στις γυναίκες την ευκαιρία να ακούσουν και να συνομιλήσουν για θέματα που τις αφορούν άμεσα και μέσα από το οποίο η κάθε μία ίσως καταφέρει να κάνει το βήμα που προηγουμένως δεν τολμούσε και να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Γι’ αυτό συμβουλεύω να αδράξετε την ευκαιρία και αν δεν πήγατε στη πρώτη συνάντηση μη χάσετε την επόμενη η οποία θα λάβει χώρα τον Δεκέμβριο και ενόψει Χριστουγέννων υπόσχεται πολλά! Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν εν καιρώ.