Beauty Testing, Επαγγελματίες Θεσσαλίας, Προϊόντα, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Tα δώρα της φύσης στην υπηρεσία του προσώπου μας – Από τη Biofresh Greece

Δοκιμάσαμε για εσάς! 

Tι καλύτερο από το να βρίσκεις τα δώρα της φύσης μέσα σε μία κρέμα; Μια κρέμα η οποία θα φροντίσει το δέρμα σου και θα του προσφέρει όλα τα οφέλη της, βασισμένα στη σοφία της μητέρας φύσης;

Προσωπικά το επιδιώκω σε ό, τι αφορά τη φροντίδα του δέρματος μου και φαίνεται πως δεν είμαι η μόνη. Η όλο και αυξανόμενη εμπιστοσύνη και  τάση επιστροφής σε φυσικές συνταγές ομορφιάς είναι έκδηλη τόσο από το πλήθος εταιρειών (& μικρότερων επιχειρήσεων) αμιγώς φυσικών καλλυντικών που συνεχώς αναδύονται εκμεταλλευόμενες (με την καλή φυσικά έννοια) τον ελληνικό φυσικό πλούτο, καθώς και από τη διαφημιστική επιχείρηση κολοσσών στις καλλυντικές κρέμες υπέρ της υψηλής περιεκτικότητας των προϊόντων τους σε φυσικά συστατικά.

Μια τέτοια εταιρεία είναι και η Biofresh Greece!

H Biofresh προσφέρει έναν πλούσιο κατάλογο φυσικών καλλυντικών με είδη προσωπικής φροντίδας για όλη την οικογένεια, όπως κρέμες, serum και μάσκες προσώπου & σώματος, αρώματα, μέχρι σαμπουάν, οδοντόκρεμες και σαπούνια, όλα με φυσικά εκχυλίσματα & συστατικά. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι σειρά της Olive Oil: το ελαιόλαδο χάρη στα πολύτιμα συστατικά του εξομαλύνει την επιδερμίδα ενυδατώνοντας τη, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες. Αποτελεί εξαιρετική πρόληψη κατά της γήρανσης της επιδερμίδας!

Από τα 3 υπέροχα λοιπόν προϊόντα που μας έστειλαν, δοκίμασα την Eye Care Cream! 

 Με συσκευασία βγαλμένη από παραδοσιακό μαγαζάκι κυκλαδίτικου νησιού και σε μπουκαλάκι στο χρώμα της ελιάς, πρόκειται για μία καινοτόμο φόρμουλα η οποία δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τις αρνητικές επιπτώσεις του άγχους και της κούρασης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Έχει απαλό άρωμα και υφή, με αποτέλεσμα να απλώνεται πολύ εύκολα, ενώ κρατάει την περιοχή των ματιών ενυδατωμένη. Από την ολιγοήμερη εφαρμογή της, βλέπω πως δρα θετικά στην περιοχή των ματιών με άμεσα αποτελέσματα όσον αφορά τα σημάδια κούρασης και του μαύρους κύκλους.

Περιέχει:

  • Plantasens olive active HP: παρέχει στην επιδερμίδα ένα αμυντικό φράγμα και προστατεύει τα λιπίδια του δέρματος από τον σχηματισμό υπεροξειδίων που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες. Είναι εξαιρετικά συμβατό με την επιδερμίδα και διαθέτει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.
  • Beautifeye:καινοτόμα και ολοκληρωμένη φροντίδα για την περιοχή των ματιών. Αναζωογονεί αποδεδειγμένα την περιοχή γύρω από τα μάτια, καταπολεμώντας ρυτίδες, μαύρους κύκλους, σακούλες και ανορθώνοντας το κινητό βλέφαρο.
  • Κρεατίνη: φυσικό συνένζυμο για αναπλήρωση των κυττάρων της επιδερμίδας με ενέργεια, διεγείροντας τη σύνθεση κολλαγόνου.
  • Fucocert: πολυσακχαρίτης που τροφοδοτεί την επιδερμίδα με βέλτιστη ενυδάτωση και μεταξένιο αποτέλεσμα. Η ενυδάτωση που προσφέρει διαρκεί έως και 8 ώρες!

Λίγα λόγια και για τα άλλα δύο προϊόντα, το ένα ιδανικό για την προστασία της επιδερμίδας από τη φωτογήρανση και το άλλο για ολοκληρωμένη φροντίδα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, κατάλληλο για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας:

  • Αctive Day Defence Serum: Δραστικός Αντιγηραντικός Ορός Προστασίας SPF20 για ολιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση της φωτογήρανσης της επιδερμίδας. Η ισορροπημένη φόρμουλα προσφέρει: SPF 20 για βέλτιστη προστασία UVA – PA+++, αποτελεσματική εξουδετέρωση της επίδρασης των ελεύθερων ριζών, πρόληψη της ανεπιθύμητης μελάγχρωσης. Ο ορός αποτελεί εξαιρετικό σύμμαχο στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου, καθώς βελτιώνει την αντοχή του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία και τους υπόλοιπους στρεσογόνους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον σχετικό σύνδεσμο: Αctive Day Defence Serum.  

  • Intensive Skin Care Serum: Αιθέρια φόρμουλα που συνδυάζει τη δράση σύγχρονων συστατικών με ισχυρές αντιγηραντικές και ενεργοποιητικές ιδιότητες. Να χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε συνδυασμό με κρέμα ημέρας και νυκτός. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον σχετικό σύνδεσμο: Intensive Skin Care Serum

 

Βeauty testing: Aγγελίνα Αγγέλη