Ομορφιά, Προϊόντα, Σώμα

FOOTLOGIX: Εκεί που η επιστήμη…συναντάει το πεντικιούρ!

Τα πιο καταξιωμένα προϊόντα της Αμερικής για την περιποίηση των ποδιών σας ήρθαν στην Ελλάδα και είναι στη διάθεση σας… χάρη στην PBIbeauty! O λόγος φυσικά για τα Footlogix!

Πρόκειται για επαγγελματικές φόρμουλες από τον Καναδά οι οποίες έρχονται να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης των ποδιών.  Δείτε τες αναλυτικά:

VERY DRY SKIN FORMULA – with DIT: Αυτή η φόρμουλα έχει αποδειχθεί ότι ενυδατώνει και επαναφέρει την πολύ ξηρή επιδερμίδα με καθημερινή χρήση. Συνίσταται ως μέρος της καθημερινής περιποίησης των ποδιών και για διαβητικούς.

FOOT SOAK CONCENTRATE: Ένα ήπιο καθαριστικό υγρό, με ισορροπημένο pH και αντιμικροβιακές ιδιότητες, αυτό το συμπύκνωμα, αναμιγνύεται σε μια φόρμουλα με φρέσκο άρωμα που ενυδατώνει εκ νέου το δέρμα και μαλακώνει τους κάλους.

EXFOLIATING SEAWEED SCRUB: Αποτελούμενη από τα ποιοτικότερα, εισαγόμενα, οργανικά μικροφύκια, αυτή η μοναδική φόρμουλα αναμειγνύεται ιδανικά με αιθέρια έλαια και στιλπνή ελαφρόπετρα για την απολέπιση του δέρματος, χωρίς να προκαλεί εκδορές.

CALLUS SOFTENER: Αυτή η αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση φόρμουλα σε σπρέι, παρέχει μια αποτελεσματική, άμεση θεραπεία, καθώς μαλακώνει τα νύχια των ποδιών, τους κάλους και τα πετσάκια, το ξηρό κερατινοποιημένο δέρμα, την υπερκεράτωση και τα σκασίματα/ραγάδες. Η μη-επιθετική φόρμουλα είναι ασφαλής για διαβητικούς και δεν χρειάζεται ξέπλυμα.

MASSAGE FORMULA – with DIT: Το τέλειο τελικό βήμα στην υπηρεσία του πεντικιούρ, αυτή η φόρμουλα είναι αρκετή για 5λεπτο ως 7λεπτο μασάζ, αφήνοντας μια μεταξένια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα, χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες σχετικά, επικοινωνήστε με την PBIbeauty, μια εταιρεία που εγγυάται για την υψηλή ποιότητα των brands που αντιπροσωπεύει. Επιλέγουν, εισάγουν και εμπορεύονται τα προϊόντα τους μετά από εκτενή έρευνα, ώστε να πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές. Εμπιστευτείτε τους!

Στοιχεία επικοινωνίας: 
Σεβδικίου 28, Ν. Ερυθραία – Αθήνα
Τηλ: 2108089383-4
Μail: info@amecosmetics.gr