Νύχια

Ιδέες για χριστουγεννιάτικο μανικιούρ που θα εντυπωσιάσει!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και ήδη όλες οι γυναίκες έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε στα ρεβεγιόν, πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας και γενικά πώς θα είναι η εμφάνιση μας όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται. Από τη λίστα αυτή δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο προβληματισμός σχετικά με το μανικιούρ που θα κάνουμε, καθώς πέρα από το χρώμα είναι και το σχέδιο που θα επιλέξουμε, ώστε να προσδώσουμε μια ακόμη πιο γιορτινή διάθεση!

Παρακάτω θα δείτε ιδέες για χρώματα και σχέδια που θα καλύψουν τόσο τα κλασικά γούστα όσο και τα πιο… μοντέρνα!

 Παίζοντας με το κλασικό…κόκκινο: Το κόκκινο μανό είναι το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο χρώμα για το μανικιούρ.

Επιλέγοντας λοιπόν την ιδανική για εσάς κόκκινη απόχρωση βερνικιού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοντέρνα και εκθαμβωτική βάση για τη δημιουργία christmas nails art. Στολίστε λοιπόν τα κόκκινα βαμμένα νύχια σας  με μπάλες, αστέρια, δέντρα και χιονονιφάδες ή συνδυάστε το κόκκινο χρώμα με glitter σε ασημί, χρυσό ή και άλλες αποχρώσεις.

 

 

Επιλέγοντας το πιο “σοβαρό”…μπορντό: Πρόκειται για την πιο σκούρα εκδοχή του κόκκινου, ιδιαίτερα δημοφιλής κατά τους κρύους μήνες του χρόνου.Μονόχρωμα, στολισμένα με σχέδια ή συνδυασμένα με  χρυσό, ασημί, καθώς και με μαύρο, λευκό ή nude, τα μπορντό νύχια αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για την περίοδο των εορτών!

Black is always classy: Πρόκειται για ένα σκούρο και εντυπωσιακό μανό που συνδυάζεται εκπληκτικά με λευκό, nude, ροζ, αλλά και κόκκινο, οδηγώντας σε εκπληκτικά νύχια για τα Χριστούγεννα, συν ότι είναι το χρώμα που συνδυάζεται με ό,τι και αν βάλουμε στο ρεβεγιόν! Τολμήστε το!

Άσπρα σαν… το χιόνι: Αν προτιμάτε τα πιο φωτεινά χριστουγεννιάτικα μανικιούρ, επιλέξτε να βάψετε τα νύχια σας λευκά. Είναι μια κλασσική επιλογή χρώματος βερνικιού νυχιών που πηγαίνει εξίσου με όλα. Προσθέτοντας christmas nail art σχέδια σε minimal ή πιο περίτεχνη μορφή, ανάλογα με το στυλ και το γούστο σας το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!

Εντυπωσιακά νύχια ακόμη και όταν είναι… κοντά: Οι γιρλάντες, τα λαμπάκια, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και οι μπάλες είναι μερικές από τις βασικές προτάσεις για nail art σχέδια των Χριστουγέννων σε κοντά νύχια. Απλά διαλέξτε το χρώμα βερνικιού που προτιμάτε και βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει. Το αποτέλεσμα ακόμη και στα κοντά νύχια θα είναι μαγευτικό!

Περισσότερες ιδέες: Χρησιμοποιήστε όποιο χρώμα εσείς αγαπάτε και δώστε του μια πιο χριστουγεννιάτικη όψη προσθέτοντας christmas nail art σχέδια, αλλά και αστραφτερές πινελιές με glitter και στρας. Ενδιαφέρον έχουν οι αποχρώσεις του ροζ, μωβ, αλλά και του πράσινου, χωρίς αυτό να αφήνει τα μπλε και τα καφέ βερνίκια εκτός της λίστας.

 

Πηγή: beautetinkyriaki.gr