Beauty Testing

Το απόλυτο μακιγιάζ για τον χειμώνα από την AURA

Δοκιμάσαμε για εσάς!                                                                                                                                                                              Βeauty testing: Αγγελίνα Αγγέλη

Τον χειμώνα οι προτιμήσεις μας ως προς το μακιγιάζ κατευθύνονται σε πιο σκουρόχρωμες επιλογές, οι οποίες μεταφράζονται σε αποχρώσεις του μπορντό ή του μωβ ως επί το πλείστον για τα χείλη και σε καφέ, μωβ και παραλλαγές τους στις σκιές.

Χάρη στην Αura Hellas, εξασφαλίσαμε μια πλήρες σειρά για το μακιγιάζ αυτού του χειμώνα, την οποία δοκίμασα και σας προτείνω.

Τα τελευταία χρόνια τα primer έχουν μπει για τα καλά στην καλλυντική μας συνήθεια και αποτελούν πλέον must για  την εξασφάλιση ενός επιτυχημένου μακιγιάζ. Έτσι κι εγώ λοιπόν ξεκίνησα το μακιγιάζ μου με το Aura Prime Me [Foundation Primer]! Χάρη στην ανάλαφρη σύνθεση του, η επιδερμίδα γίνεται λαμπερή και ομοιόμορφη, ενώ οι ατέλειες της λιγότερα ορατές. Έχοντας ως βάση το νερό, ενυδατώνει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και λεία, καθιστώντας τη ιδανικά προετοιμασμένη για την εφαρμογή του make up.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησα το Τotal Pro Foundation, το make up της σειράς σε υγρή μορφή υψηλής κάλυψης! Έχει ανάλαφρη υφή, η οποία απλώνεται πανεύκολα στο δέρμα,  ενώ παράλληλα απορροφάται πλήρως, χωρίς να κάνει το δέρμα να φαίνεται επιβαρυμένο, εξασφαλίζοντας φυσικό αποτέλεσμα.

Προχώρησα φυσικά με το concealer σε επίσης υγρή μορφή TOUCH UP PRO! Όλες ταλαιπωρούμαστε συχνά πυκνά από μαύρους κύκλους ή σημάδια κούρασης γύρω από την περιοχή των ματιών, οπότε ένα concealer πρέπει πάντα να υπάρχει στο νεσεσέρ μας. Το concealer της Αura έχει ένα απαλό σφουγγαράκι, με το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να ρυθμίσεις την ποσότητα την οποία θέλεις να βάλεις και ταμποναριστά απλώνεται εύκολα, χαρίζοντας πραγματικά  ομοιόμορφο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Για όσες επιθυμούν επιπλέον κάλυψη και λάμψη ή προτιμούν ως βάση την πούδρα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν και την Powderful Mineral Powder σε μορφή σκόνης!  Η πούδρα αυτή ρυθμίζει τη λιπαρότητα και βελτιώνει την χρωματική ομοιομορφία στο πρόσωπο μετά το μακιγιάζ, προσφέροντας ματ αποτέλεσμα για ώρες .

Όλα αυτά μπορούμε πολύ εύκολα να τα απλώσουμε με το Πινέλο Περιγράμματος Προσώπου, κατασκευασμένο από λεπτές συνθετικές ίνες, ώστε να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά μας (μάγουλα , μέτωπο , μύτη και πηγούνι). Η υφή του είναι πάρα πολύ μαλακή και είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για το make up blender.

Με το που τελειώσω με τη βάση, προσωπικά περνάω στην περιοχή των ματιών! Στο σημείο αυτό πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα με τη mascara για επιμήκυνση βλεφαρίδων LENGHT! Έχει καταπληκτικό βουρτσάκι, το οποίο προσαρμόζεται στην καμπύλη των βλεφαρίδων, ενώ τα δοντάκια του ξεχωρίζουν τις βλεφαρίδες και τις κάνουν μακριές! Αναλόγως τι προτιμάτε, αν δηλαδή θέλετε φυσικό αποτέλεσμα ή πιο επιβλητικό, μπορείτε να το εφαρμόσετε και 2 ή 3 φορές!

Όσες πάλι χρησιμοποιείτε ψεύτικες βλεφαρίδες, μπορείτε να πάρετε τις Power Lashes οι οποίες καλύπτουν ένα τεράστιο εύρος από μεγέθη, αναλόγως με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε.

Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στα μάτια, μπορείτε να τελειώσετε με μια σκιά. H Aura παρέχει παλέτες σκιών σε διάφορες αποχρώσεις, κατάλληλες για να καλύψουν τις ανάγκες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προσωπικά δοκίμασα την παλέτα Cooper, με τις αποχρώσεις της οποίας μπορείς να παίξεις και να είσαι in όλη τη μέρα.

Αφού τελειώσετε με τα μάτια και πριν προχωρήσετε στο ρουζ, όπου και εδώ η Aura προσφέρει μια τεράστια γκάμα για να διαλέξετε ανάλογα με την απόχρωση του δέρματος σας ή την εποχή, μπορείτε ειδικά αν ετοιμάζεστε για βραδινή έξοδο, να βάλετε για επιπλέον λάμψη το Highlighter σε μορφή stick Night Life!

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που κερδίζει τις εντυπώσεις και είναι ικανό να αναβαθμίσει το look μας είναι η επιλογή του κραγιόν! Όντας καστανή, τώρα το χειμώνα προτιμώ τις σκούρες αποχρώσεις και ειδικότερα αυτές του μωβ. Δοκίμασα λοιπόν το ULTIMATTE 908 EXPOSED, το υγρό κραγιόν μακράς διάρκειας με ματ φινίρισμα. O applicator προσαρμόζεται στο σχήμα των χειλιών και ” ολισθαίνει ” σε όλη την επιφάνεια για ομοιόμορφη εφαρμογή!

To τελικό αποτέλεσμα είναι φυσικά τέλειο!

Σε ευχαριστούμε Aura!