Προϊόντα, Πρόσωπο

Ted’s Grooming Room: Γνωρίστε τη νέα σειρά αντρικής περιποίησης μέσω της Avant Garde

Φέτος τις γιορτές χαρίστε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα την πολυτελή φροντίδα και το άψογο στιλ που προσφέρει η αντρική σειρά περιποίησης Ted’s Grooming Room!     ?❄?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ted Baker LondonΌταν πρόκειται για άψογο στιλ, ο Ted baker είναι στην κορυφή! Χαρίστε στον εαυτό σας ένα νέο ξεκίνημα και τα υπόλοιπα σίγουρα θα ακολουθήσουν! Η νέα γκάμα προϊόντων από το Ted’s Grooming Room είναι εμπλουτισμένη με συστατικά εμπνευσμένα από την αρχαία Οθωμανική Αυτοκρατορία και στοχεύει στο να αναδημιουργήσει την αυθεντική εμπειρία του master barber!

Στο Ted’s Grooming Room, αυτές οι διακριτικές συνταγές τιμούν την τεχνογνωσία του παραδοσιακού τουρκικού ξυρίσματος, χρησιμοποιώντας ισχυρά, φυσικά ενεργά συστατικά για να μεταμορφώσουν το τελετουργικό του καλλωπισμού!

Η σύγχρονη αισθητική του Ted Baker είναι μοναδικά αντιπροσωπευτική στη συσκευασία. Ο παραδοσιακός πόλος του κουρείου παίρνει μια πολυτελή όψη με μεταλλικές λάμψεις που κάνουν contrast  με την περλέ λευκή βάση, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να τραβούν τα βλέμματα, καθώς εκτίθενται στο ράφι!

Η σειρά διατίθεται μόνο από το κατάστημα Avant Garde – Κουμουνδούρου 21, Βόλος, καθώς και στο e-shop: 

https://avantgardeshop.gr/?s=ted+baker&post_type=product