Μόδα

Και όμως υπάρχουν celebrities χωρίς στυλίστα!Δείτε ποιές είναι!

Το κοινό μυστικό του στυλίστα πίσω από κάθε επιτυχημένη εμφάνιση, περιλαμβάνει εξαιρέσεις που κάνουν τη διαφορά.

Βρίσκονται πίσω από τις πιο καλόγουστες εμφανίσεις των celebrities, επιλέγοντας τα ρούχα τους στις red carpet αλλά και τις off duty περιστάσεις. Ο λόγος για τους στυλίστες που θεωρούνται “γκουρού” της μόδας, καταφέρνοντας να αναδείξουν προσωπικότητες σε style icons.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετές διάσημες γυναίκες που προτιμούν να πειραματίζονται μόνες τους και από ότι φαίνεται δικαιώνονται. Οι ίδιες εξηγούν παρακάτω τους λόγους, αποδεικνύοντας πως η μόδα κυλάει στο αίμα τους.

Blake Lively

Δέκα καλοντυμένες celebrities που δεν έχουν στυλίστα

“Μου αρέσει πολύ η μόδα, είναι ένας τρόπος για να είσαι δημιουργικός. Στη δουλειά μου είμαι δημιουργική, αλλά για μικρή χρονική περίοδο, στην οποία μάλιστα εμπλέκονται πολλά άτομα. Θέλω να ντύνομαι μόνη μου για τον ίδιο λόγο για τον οποίο θέλω να κάνω τα μαλλιά των φίλων μου, να κάνω μακγιάζ ή να μαγειρεύω”.

January Jones

January Jones

“Δεν μου αρέσει η ιδέα να πληρώνω κάποιον για να μου πει ότι κάτι είναι ωραίο επάνω μου. Αν δεν το νιώσω μόνη μου, γιατί να το φορέσω;”

Diane Kruger

Diane Kruger

“Για το κόκκινο χαλί, δανείζομαι συχνά φορέματα από τους σχεδιαστές, γιατί αυτό είναι πιο εύκολο. Τα επιστρέφω πίσω και δεν χρειάζεται να πάω για ψώνια”.

Kate Moss

Kate Moss

“Η Blake Lively, η Sienna Miller, η Diane Kruger και η Kate Moss – έχουν μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για το πώς τους αρέσει να ντύνονται και να βλέπουν τους εαυτούς τους” δήλωσε η η διάσημη στυλίστρια Sasha Charnin Morrison. Οι περισσότεροι ηθοποιοί χρειάζονται στυλίστες επειδή απλά δεν έχουν το χρόνο ή τα χρήματα για να κάνουν όλα αυτά τα ψώνια που πρέπει. Δεν ξέρουν πού να πάνε ή πώς να το κάνουν σωστά. ”

Sienna Miller

Sienna Miller

Η Sienna Miller είναι επίσης ανάμεσα στις γυναίκες που δε χρησιμοποιούν στιλίστα σύμφωνα με τη Sasha Charnin Morrison.

Dita von Teese

Dita von Teese

“Η μόνη σύγχρονη διασημότητα που μπορώ να σκεφτώ ότι θαυμάζω είναι η Diane Kruger, επειδή δε χρησιμοποιεί στυλίστα. Είναι σαν εμένα, πηγαίνουμε και επιλέγουμε τα ρούχα μας μαζί”.

Diane Keaton

Diane Keaton

“Δε χρησιμοποιώ στυλίστα γιατί απλά μου αρέσουν πολύ τα ρούχα”.

Erykah Badu

Erykah Badu

“Δεν βλέπω διαφορά ανάμεσα στα look που θα φορέσω στο δρόμο ή στη σκηνή. Το μόνο που αλλάζει είναι το ύφος μου. Δε δουλεύω με στιλίστα και ποτέ δε σχεδιάζω τι θα φορέσω, όλα είναι απόφαση της στιγμής”.

Olivia Munn

Olivia Munn

“Ο μόνος λόγος που δεν χρησιμοποιώ στυλίστα είναι επειδή αν κάνω κάποιο στιλιστικό λάθος, προτιμώ να το έχω κάνω μόνη μου”.

Emmy Rossum

Emmy Rossum

“Δε χρησιμοποιώ στυλίστα επειδή λατρεύω τη μόδα και είμαι τόσο ρηχή” είχε δηλώσει η ίδια αστειευόμενη. “Λατρεύω να παίζω με τα ρούχα. Έχει πολλή πλάκα. Στέλνω μόνη μου e-mails στους ανθρώπους των δημοσίων σχέσεων ή στους σχεδιαστές, διαλέγω αυτά που θέλω και μου τα στέλνουν. Και μετά τα στέλνω πίσω εγώ και δεν τα βλέπω ποτέ ξανά”.

Πηγή: harpersbazaar.gr