Μόδα

Φόρεσε φλοράλ και το χειμώνα!

Μπορεί τα φλοράλ μοτίβα να είναι στο μυαλό μας συνυφασμένα με την άνοιξη και το καλοκαίρι, όμως η αλήθεια είναι πως φέτος πολλοί είναι οι δημιουργοί που τα πρότειναν ακόμα και για τους χειμερινούς μήνες. Τα dark florals λοιπόν είναι τάση και μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή.

Παλτό: Μπορείς να φανταστείς ένα outfit που ΔΕΝ ταιριάζει με αυτό το παλτό; Jeans, tailored σύνολα ή θηλυκά φορέματα, όλα μπορούν να συνδυαστούν μαζί του.

Φόρεμα: Φόρεσέ το με ένα ζευγάρι μπότες, ή ακόμα και με sneakers για ένα casual αποτέλεσμα. Μπορείς επιπλέον να το ταιριάξεις με μια chunky πλεκτή ζακέτα και να το φορέσεις ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Για να του χαρίσεις πιο βραδινή χροιά, δεν έχεις παρά να προσθέσεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα glittery πέδιλα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Μπότες: Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο ουδέτερο είναι ένα ζευγάρι μαύρες μπότες. Το cowboy στιλ είναι τάση φέτος, αλλά κατά διαστήματα επανέρχεται στη μόδα, οπότε σίγουρα πρόκειται για αγορά-επένδυση.

Miss Bloom tip: Αν θέλεις να κάνεις πιο θηλυκή τη σιλουέτα σου μπορείς να φορέσεις το φόρεμα με μία ζώνη στη μέση. Παράλληλα μπορείς να δημιουργήσεις το dress over pants που λατρεύουν τα fashion girls επιλέγοντας να συνδυάσεις το κομψό αυτό φόρεμα με ένα skinny τζιν παντελόνι και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Πηγή: missbloom.gr