Μόδα

3 στυλιστικά tips για να είσαι glamorous στις γιορτές

Η περίοδος των διακοπών χρειάζεται αίγλη, ρομαντισμό και λάμψη, έτσι ώστε το νέο έτος να μπει με την απαραίτητη δόση αυτοπεποίθησης. Ο κόσμος έχει ξεχυθεί στα καταστήματα ψάχνοντας το καλύτερο σύνολο για να ντυθεί αυτή την περίοδο. Εσύ μπορείς να το καταφέρεις απλά με τα tips που σου προτείνουμε.

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις τρεις απλούς αλλά εντυπωσιακούς τρόπους για να αναζωογονήσεις το στυλ σου. Αυτές οι κομψές προτάσεις εγγυώνται ότι θα καταφέρεις όλες τις στυλιστικές σου επιθυμίες μέσα στις γιορτές.

1. Στήριξε το look σου σε ένα satin slip φόρεμα

Ένα satin slip φόρεμα είναι το κλειδί για να προσθέσει στο look των εορτών μια ακριβή ταμπέλα – ακόμα κι αν είναι low cost. Το σατέν υφάσμα χαρίζει αυτή την αίσθηση και το σέξι κόψιμο του φορέματος είναι απλά εντυπωσιακό. Προσπάθησε να παίξεις με τα αξεσουάρ καταρίπτοντας – για λίγο – τον κανόνα less is more.

2. Πρόσθεσε λάμψη πάντου

Είτε πρόκειται για μια μπλούζα, είτε για ένα κόσμημα, είτε στο μακιγιάζ, είτε ακόμα και στα νύχια, η περίοδος απαιτεί να είμαστε πιο λαμπερές απ’ ότι ήμασταν τους προηγούμενους μήνες του χρόνου. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, η λάμψη είναι επιτρεπτή. Συνδυάζεται με απλά αξεσουάρ, διατηρώντας μια ισορροπία στο look και δείχνοντας επιδεικτικά το μέρος που πρέπει να κάνει ο κόσμος focus.

3. Διάλεξε αστραφτερά ψηλοτάκουνα

Εδώ δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Σε συμβουλεύουμε να αφήσεις στη ντουλάπα σου τα απλά μαύρα πέδιλα με πλατφόρμα και τα συνηθισμένα καστόρινα μποτάκια και να πεις ένα μεγάλο ΝΑΙ στα ψηλοτάκουνα που θα σε κάνουν να λάμπεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η ποσότητα λάμψης εξαρτάται από το γούστο σου.

Πηγή: marieclaire.gr