Μόδα

Εσύ ξέρεις τι θα φορέσεις τα Χριστούγεννα; Ιδέες για εντυπωσιακό outfit

Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια ευκαιρία για να φορέσουμε τα καλά μας ρούχα και να τραβήξουμε πάνω μας όλα τα βλέμματα. Από επίσημα γεύματα μέχρι πιο χαλαρά πάρτι σε σπίτια φίλων, οι προσκλήσεις για εξόδους είναι ένα σωρό. Δες λοιπόν τι μπορείς να φορέσεις για να είσαι άκρως γοητευτική και φυσικά… “χριστουγεννιάτικη”!

Φούστα σε Α γραμμή:  κόκκινη φούστα σε Α γραμμή και μάλλινο λευκό πουλόβερΦέτος τα Χριστούγεννα επέλεξε μια μακριά φούστα σε Α γραμμή για να φορέσεις. Μπορείς να διαλέξεις κάποιο έντονο χριστουγεννιάτικο χρώμα όπως το κόκκινο και το πράσινο και να τη συνδυάσεις με ένα πιο απλό μπλουζάκι. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

Total Whiteλευκό φόρεμα με λευκό σακάκι : Φυσικά δεν υπάρχει κάτι που να φωνάζει περισσότερο Χριστούγεννα από ένα total white look. Ιδιαίτερα αν είσαι σε διακοπές σε κάποιο χειμερινό προορισμό όπου έχει χιονίσει δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Για να αποφύγεις όμως την αίσθηση του νυφικού look επίλεξε λευκά κομμάτια που έχουν έντονη υφή.

Μεταλλικά στοιχείαασημένια πλισέ φούστα και μάλλινο πουλόβερ: Οι μεταλλικές φούστες είναι σίγουρα μια από τις πιο ιδιαίτερες ιδέες για εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα outfits. Συνδύασε μια μεταλλική πλισέ φούστα με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι σε ουδέτερους τόνους.  Έτσι θα προσθέσεις μια λαμπερή νότα στο σύνολο σου.

Φούστα τουτούβελούδινο κόκκινο τοπ με φούστα από τούλι: Μια κλασσική πλέον επιλογή για τα Χριστούγεννα είναι οι τούλινες φούστες. Συνδύασε μια λευκή φούστα τουτού με ένα βελούδινο τοπ και έντονα σκουλαρίκια και κολιέ για πιο επίσημο look!

Πούλιες: jacket με χρυσες πούλιες και λευκό tshirt Οι πούλιες έχουν επιστέψει δυναμικά τα τελευταία δύο χρόνια και παραμένουν και φέτος της μόδας. Επειδή όμως είναι ένα έντονο στοιχείο δεν χρειάζονται υπερβολές. Επίλεξε ένα από τα κομμάτια του look σου να είναι με πούλιες όπως για παράδειγμα το jacket σου.

Ολόσωμες φόρμες κόκκινη ολόσωμη επίσημη φόρμα: Από τα πιο εύκολα look που θα κλέψουν σίγουρα τις εντυπώσεις είναι οι ολόσωμες φόρμες. Διάλεξε μια μονόχρωμη φόρμα σε  έντονο χρώμα όπως το κόκκινο και συνδύασε τη με έντονα σκουλαρίκια και βραχιόλια και θα έχεις ένα υπέροχο τελικό αποτέλεσμα.

Total Black: μαύρη μπλούζα με μαύρη φούστα και μαύρο σακάκι Για ένα πιο fun event όπως ένα πάρτι με τους φίλους σου διάλεξε ένα total black look. Συνδύασε ένα μαύρο μπλουζάκι με μια μαύρη κοντή φούστα. Εάν θέλεις λίγη λάμψη επίλεξε ένα από τα δύο κομμάτια να είναι με μαύρες πούλιες και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι από μαύρες γόβες.

Cocktail dressμπορντό επίσημο φόρεμαΤα cocktail φορέματα είναι τέλειες επιλογές για ένα πιο απλό αλλά εξίσου εντυπωσιακό look. Συνδύασε τα με ένα μικρό clutch τσαντάκι με ασορτί τακούνια και ολοκλήρωσε το look σου με ένα choker.

Πηγή: ediva.gr