Μαλλιά

4 + 1 ιδέες για το χτένισμα του ρεβεγιόν!

Αναζητάς το ιδανικό χτένισμα για το ρεβεγιόν; Δες τα 5 πιο updated χτενίσματα, ιδανικά για όλους τους τύπους γυναικών. Κοινός παρονομαστής οι μικρές δόσεις λάμψης ή εορταστικών λεπτομερειών!

μοντέλο με chic χτένισμα

Το κομψό σινιόν: Η ιδανική επιλογή για όσες αγαπούν τις διαχρονικές αξίες του hairstyling, ιδανικό για φορέματα. Μπορεί να είναι τόσο σε αυστηρή γραμμή όσο και πιο ανέμελο για μια δόση χριστουγεννιάτικης ξεγνοιασιάς!

μοντέλο με girly χτένισμα

Η girly πλεξούδα: Απευθύνεται σε εσένα που κρύβεις ένα μικρό κορίτσι μέσα και αγαπάς τις κοριτσίστικες λεπτομέρειες, όπως τους  φιόγκους, με άκρως χριστουγεννιάτικο αέρα!

μοντέλο με αλογοουρά

Fashionable glitter: Ό, τι πρέπει για σένα που ακολουθείς τις τάσεις της μόδας, αλλά τις προσαρμόζεις στην προσωπικότητα σου χωρίς να γίνεσαι kitsch. Το look είναι απλό: δένεις τα μαλλιά σου σε μια απλή ή λίγο πιο σύνθετη αλογοουρά (όπως της φωτογραφίας) και προσθέτεις glitter με κατάλληλο για τα μαλλιά spray.

μοντέλο με alternative χτένισμα

Alternative glam: Aν ανήκεις στην κατηγορία των cool κοριτσιών που απεχθάνονται οτιδήποτε girly, ένα τσιμπιδάκι με γυαλιστερές λεπτομέρειες είναι υπέρ αρκετό για να σου προσδώσει άλλον αέρα χωρίς υπερβολές!

μοντέλο με glam χτένισμα

Glam girl: Τέλος, αν είσαι η γυναίκα που αγαπάει το extra και θέλει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις, τα γυαλιστερά αξεσουάρ ακόμα και για τα μαλλιά θα πρέπει να περιλαμβάνονται στην εμφάνιση σου και σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

 

 

 

 

 

Πηγή: fthis.gr

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: jianbihuadq.com