Beauty Testing, Προϊόντα, Σώμα

Τα νέα dry oils της Messinian Spa είναι must αγορά για τις γιορτές!

Την Messinian Spa την γνωρίζετε όλες. Τα προϊόντα ομορφιάς της είναι ελληνικά και οι σειρές καλλυντικών της έχουν βάση το ελαιόλαδο Καλαμάτας και πολλούς άλλους φυσικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης. Σας παρουσιάζουμε τα 3 νέα dry oils που κυκλοφόρησαν!

Πορτοκάλι, Βανίλια Ορχιδέα & Μύρτιλο Dry Oil Detox & Energizing

Αναζωογονητικό, ενυδατικό, ελκυστικό. Αυτό το ελαφρύ, ξηρό λάδι σώματος διαθέτει ένα φρέσκο, ξεχωριστό άρωμα, που θα σας ταξιδέψει στην εξοχή, θα δώσει στο δέρμα σας λάμψη και θα βελτιώσει την υφή και την ελαστικότητά του. Με ΠΟΠ ελαιόλαδο Καλαμάτας, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, έλαιο ροδιού, μέλι, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε, συστατικά τα οποία θρέφουν, ενυδατώνουν, απαλύνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα σας. Απορροφάται εύκολα και είναι μη λιπαρό.

EVERLASTING YOUTH SHIMMERING DRY OIL Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος

Χρυσαφένιο, αισθησιακό, πολυτελές. Αυτό το ελαφρύ, ξηρό λάδι σώματος διαθέτει ένα ουράνιο, γλυκό άρωμα, που θα ανυψώσει τις αισθήσεις σας, θα δώσει στο δέρμα σας λάμψη και θα βελτιώσει την υφή και την ελαστικότητά του. Περιέχει έλαιο ελίχρυσου, γνωστό για τη συμβολή του στην αναγέννηση των ιστών του δέρματος και στην καθυστέρηση των σημαδιών γήρανσης. Με ΠΟΠ ελαιόλαδο Καλαμάτας, βασιλικό πολτό, έλαιο βερίκοκου, αμυγδαλέλαιο, έλαιο αργκάν και λαμπυρίζουσα χρυσόσκονη, συστατικά τα οποία θρέφουν, ενυδατώνουν, απαλύνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα σας. Απορροφάται εύκολα και είναι μη λιπαρό.

Ρόδι & Μέλι Dry Oil

Αναζωογονητικό, ενυδατικό, ελκυστικό. Αυτό το ελαφρύ, ξηρό λάδι σώματος διαθέτει ένα ακαταμάχητα γλυκό άρωμα, που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε, θα δώσει στο δέρμα σας λάμψη και θα βελτιώσει την υφή και την ελαστικότητά του. Περιέχει έλαιο ροδιού, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και ευεργετικές θρεπτικές ουσίες. Με ΠΟΠ ελαιόλαδο Καλαμάτας, μέλι, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε, συστατικά τα οποία θρέφουν, ενυδατώνουν, απαλύνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα σας. Απορροφάται εύκολα και είναι μη λιπαρό.

Δοκιμάστε τα και θα εντυπωσιαστείτε όπως και εμείς!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα messinian spa