Το Buzz Bingo δημοσίευσε τη λίστα «Insta Wealth» που παρουσιάζει τις πιο ακριβοπληρωμένες influencers για το 2019. Οι αδερφές Kardashian κάνουν κατάληψη σε τρεις από τις 5 θέσεις, ενώ η κορυφή δεν ανήκει εκεί που όλοι περιμέναμε!

#5 Priyanka Chopra Jonas
Ως ηθοποιός, τραγουδίστρια, και παραγωγός κινηματογραφικών παραγωγών έχει κάνει (και συνεχίζει να το κάνει) το κομπόδεμά της. Σε αυτά, πρόσθεσε και το Instagram που μόνο αυτόν τον χρόνο της απέφερε 1,1 εκατ. δολάρια.

#4 Khloé Kardashian
Η σταρ του Keeping Up With The Kardashians κατάφερε το αμίμητο. Με δύο μόλις χορηγούμενες δημοσιεύσεις μέσα στη χρονιά κατάφερε να βγάλει 1,2 εκατ. δολάρια, δηλαδή 598.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση!

#3 Kylie Jenner
Την περιμέναμε στην πρώτη θέση για να είμαστε ειλικρινείς. Τρεις χορηγούμενες αναρτήσεις πρόσθεσαν 3.8 εκατ. δολάρια στον έτσι κι αλλιώς παχυλό μισθό της πολυμήχανης Kylie και για να μην κάνεις τον υπολογισμό, κάθε ανάρτηση ισοδυναμεί με 1.27 εκατ. δολάρια. 

#2 Selena Gomez
Παρά την αποχή της από τα social media, είναι σα να μην έλειψε ούτε μισή μέρα. Οκτώ εκατ. δολάρια μέσα σε μια χρονιά μόνο από το Instagram, δεν τα λες λίγα φίλη Selena.

#1 Kendall Jenner
Αναλογικά αν το δεις, οι αδερφές της «ίδρωσαν» (λέμε τώρα) πολύ λιγότερο γιατί η Kendall ήταν πιο δραστήρια όσον αφορά στις χορηγούμενες δημοσιεύσεις. Οπότε, τα 26 sponsored posts της την έκαναν πλουσιότερη κατά 15,9 εκατ. δολάρια, χαρίζοντάς της επάξια την πρώτη θέση στη λίστα.