Beauty Testing, Μαλλιά

Εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας στη φροντίδα της… KYANA!

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε

                        Beauty testing: Αγγελίνα Αγγέλη

Η KYANA HAIR PROFESSIONALS  είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά. Αποτελεί μια καινοτόμο πρόταση στις υπηρεσίες του κομμωτηρίου, η οποία έχει θέσει ως στόχο και έχει καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της όλα εκείνα τα προϊόντα που μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη της παραπάνω φιλοδοξίας. Δημιουργεί συνεχώς καινούρια προϊόντα που να ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει τη δομή υποστήριξης των συνεργατών της, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, καθώς και μέσω εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής.

Αφού ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά την εταιρεία για τα προϊόντα που μας έστειλε, θα ήθελα να τα παρουσιάσω και σε εσάς, ώστε να τα γνωρίσετε και να τα αναζητήσετε στην επόμενη επίσκεψη σας στο κομμωτήριο.

I-QUEEN BOTOX Hair MaskΧάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία Ι – Queen που επιτρέπει τη διάγνωση του βαθμού αναδόμησης την οποία χρειάζονται τα μαλλιά χωρίς αυτά να βαραίνουν αλλά και χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της με πρωτεΐνες κερατίνης, μεταξιού και κολλαγόνου η μάσκα μαλλιών QUEEN botox της ΚΥΑΝΑ προσφέρει άμεση ενυδάτωση και απόλυτη αναδόμηση δρώντας παράλληλα σε διαφορετικά επίπεδα. Χαρίζει λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά που δε φριζάρουν . Λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας από πηγές θερμότητας ενώ παράλληλα αποτρέπει την πρόωρη απώλεια χρώματος των βαμμένων μαλλιών.

Προσωπικά τη δοκίμασα μέσα στις γιορτές, καθώς ήθελα το μαλλί μου να είναι στη βέλτιστη κατάσταση για τις εορταστικές εξόδους.  Πραγματικά τα έκανε τόσο απαλά που ξετρελάθηκα, ενώ παράλληλα δε φριζάρισαν καθόλου, το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς είναι κάτι  που με ταλαιπωρεί έχοντας ίσια μαλλιά. Την προτείνω επομένως ανεπιφύλακτα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Απλώστε μια ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε για μερικά λεπτά να δράσει. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

HAIR SPRAY: Η λακ της σειράς QUEEN της ΚΥΑΝΑ προσφέρει εξαιρετικά δυνατό κράτημα χάρη στους ειδικούς σταθεροποιητικούς παράγοντες που περιέχει. Πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία, η πανθενόλη διατηρεί σταθερά αποθέματα υγρασίας στην τρίχα κρατώντας την λεία και απαλή αλλά και πιο ανθεκτική στο έντονο βούρτσισμα και στις υψηλές θερμοκρασίες.

Το κράτημα της είναι όντως πολύ δυνατό, χωρίς να κάνει το μαλλί βαρύ και να χάνει τον όγκο του, πράγμα πολύ θετικό ειδικά τώρα το χειμώνα.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΛΑΔΙ ARGANIδανικό για ιδιαίτερα ταλαιπωρηµένα, ευαίσθητα και θαµπά µαλλιά, το χαρισματικό σαµπουάν αναδόµησης µε λάδι Argan, καθαρίζει ήπια τα µαλλιά αναπτύσσοντας ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση μεταφέροντας στα µαλλιά τις πολύτιµα προστατευτικές ιδιότητές του. Αποτέλεσμα, η ζωντάνια και η λάμψη της υγείας στα μαλλιά. 

Υπέροχο άρωμα και υφή που αναδομεί τα μαλλιά και τα ενυδατώνει.

RESTRUCTURING MASK WITH COSMOCAIR: Μάσκα µε φυσικά συστατικά µε βάση το COSMOCAIR C100. Χαρίζει ζωντάνια σε όλο το µήκος της τρίχας χάρη στην ειδική δράση της, που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση και ανασύσταση  των κατεστραμμένων λεπιών της. Τα φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνουν τα µαλλιά απαλά, πιο ελαστικά, ανθεκτικά και ευκολοχτένιστα.

Έχει πρακτική συσκευασία που βοηθά στον έλεγχο της ποσότητας χρήσης και μακροπρόθεσμα τα μαλλιά ανανεώνονται εκ βάθους και ανακτούν τη νεανική τους ζωντάνια.

SERUMΕµπλουτισµένο µε αποστάγµατα κίτρου και πρωτεΐνη µεταξιού, το serum Herboria MAX διεισδύει στα λέπια της τρίχας τρέφοντάς την. Οδηγεί στην αναδόμηση της τρίχας. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη λάμψη, τη ζωντάνια τους, το φυσικό τους όγκο. Αρκούν μερικές σταγόνες για άμεσο αποτέλεσμα.

Έχει πολύ ωραία υφή, η  οποία δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση στα χέρια, ενώ παράλληλα τα αποτελέσματα είναι άμεσα.