Άνδρας

Τα μυστικά της…αντρικής γοητείας!

Τη σύγχρονη εποχή, η φράση “αντρική γοητεία” έχει επαναπροσδιοριστεί και αναζητά τα όρια της εντός νέων πλαισίων. Στο παρελθόν, τα πράγματα για τους άντρες ήταν πολύ απλά: κομψό ντύσιμο και αξεσουάρ, τσιγάρο και αμάξι ήταν μερικά από τα πιο συνήθη χαρακτηριστικά που έκαναν τις γυναίκες τις εποχής να παραμιλούν. Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και αυτό όχι μόνο επειδή στις γυναίκες αρέσουν άλλη ή απλώς περισσότερα πράγματα, αλλά και επειδή οι ίδιοι οι άντρες άρχισαν να ενδιαφέρονται ουσιαστικά για την εξωτερική τους εμφάνιση. Ακριβά ρούχα, φροντίδα προσώπου και ιδιαίτερες κομμώσεις είναι απλώς παραδείγματα της σύνολης περιποίησης του σύγχρονου άντρα. Η αυξανόμενη όμως αυτή τάση έχει κάνει τους άντρες να αποπροσανατολιστούν και να αποκτήσουν ανασφάλειες, κάτι που αναπόφευκτα τους καθιστά λιγότερο ελκυστικούς στο γυναικείο φύλο.

Αγόρια…χαλαρώστε! Οι γυναίκες δε ζητάμε πολλά από εσάς. 5 απλά πραγματάκια αν προσέχετε και τα εντάξετε στην καθημερινότητα σας, τότε δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλετε για τη γοητεία και επιρροή σας πάνω μας, πράγματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό σας status, αλλά με εσάς τους ίδιους!

1. Αποδεχτείτε το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας: Είναι γεγονός πως οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με τα γκρίζα μαλλιά, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχτείτε τις γκρίζες τρίχες σας χωρίς να σκέφτεστε βαφές και δραστικές αλλαγές. Απλά βεβαιωθείτε πως διατηρείτε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, διότι όσο γερνάνε τα μαλλιά μπορεί να δείχνουν αφυδατωμένα και ξηρά, γι΄αυτό είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα.

2. Επιλέξτε ένα καλό κούρεμα: Δοκιμάστε ένα κούρεμα που να ταιριάζει με το στυλ σας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, όπως το κοντοκουρεμένο στο πλάι και με περισσότερο όγκο στο μπροστινό μέρος. Το στυλ αυτό είναι κλασικό και ταιριάζει σε όλους τους άντρες αναδεικνύοντας καλύτερα τα χαρακτηριστικά τους και προσφέροντας επιπλέον δόσεις γοητείας.

3. Φροντίστε το δέρμα σας: Ένα ενυδατωμένο και περιποιημένο δέρμα χωρίς έντονες ρυτίδες μπορεί να προσφέρει πολλά χρόνια νεότητας, γι΄αυτό είναι σημαντικό να ακολουθείτε καθημερινά μια ρουτίνα περιποίησης. Αν προσέχετε το δέρμα σας από τώρα, μπορείτε σε 10 χρόνια να δείτε τεράστια διαφορά στην εικόνα σας συγκριτικά με τους συνομήλικους σας. Φροντίστε λοιπόν πρωί βράδυ να καθαρίζετε το πρόσωπο σας από τους ρύπους και το σμήγμα, να κάνετε απολέπιση με ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν με μικρόκοκκους για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνοντας επίσης και την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή εκείνη και τέλος ολοκληρώστε την διαδικασία με μια ενυδατική κρέμα.

4. Χρησιμοποιήστε κρέμα ματιών καθημερινά: Το πόδι της χήνας, οι ρυτίδες δηλαδή που δημιουργούνται στις άκρες των ματιών, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός και γι΄αυτό πρέπει να το εξαφανίσετε ή έστω να το περιορίσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αντιμετωπίστε το αποτελεσματικά εφαρμόζοντας στην περιοχή μια κρέμα ματιών καθημερινά μετά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του προσώπου. Χρησιμοποιήστε μια κρέμα ματιών με μαύρο τσάι η οποία μπορεί να καταπολεμήσει αποτελεσματικά το πρόβλημα των ρυτίδων.

5. Περιποιηθείτε τις τρίχες σας: Όπως απέδειξε και μια πρόσφατη Αυστραλιανή μελέτη, οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με λιγότερη τρίχα. Είναι σημαντικό λοιπόν όσο μεγαλώνετε να διατηρείτε στο μίνιμουμ τις τρίχες του σώματος σας διότι έχουν την τάση όσο περνάνε τα χρόνια να εξαπλώνονται και σε άλλες περιοχές του κορμιού σας όπου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Φροντίστε να τις διατηρείτε σε ένα κοντό μήκος χωρίς να τις ξυρίζετε εντελώς, χρησιμοποιώντας μια ειδική ηλεκτρική ξυριστική μηχανή προς τη φορά που μεγαλώνουν οι τρίχες, έτσι ώστε να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος.

 

 

 

 

Πηγή άρθρου: manslife.gr

Πηγή φωτογραφιών: best10.gr, thatslife.gr, the-man.gr