Uncategorized, Μόδα, Ομορφιά

4+1 συμβουλές για σωστές αγορές στις εκπτώσεις!

 

Οι πρώτες εκπτώσεις για το 2020 ξεκίνησαν σήμερα, με τις προσφορές να έχουν ήδη αρχίσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι εκπτώσεις αποτελούν πάντα μια καλή αφορμή για αγορές, καθώς έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε γνωστά brands σε πολύ προσιτές στιγμές, τα οποία τον υπόλοιπο χρόνο…αποφεύγουμε και να τα κοιτάξουμε! Ωστόσο θέλει μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα σε μαγαζιά εκτός αλυσίδων, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι κάνουν εκπτώσεις μαϊμού, ξεγελώντας έτσι τον κόσμο με στόχο να βγάλουν εύκολο κέρδος.

Όπως και να’χει όμως, οι εκπτώσεις είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για “επένδυση”, η οποία αν γίνει με μέτρο και έξυπνο τρόπο, αποφέρει πραγματικά όφελος στην τσέπη μας! Δείτε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για σωστές αγορές σε αυτές τις εκπτώσεις:

Αγόρασε το αγαπημένο σου άρωμα: Οι εκπτώσεις είναι πάντα ιδανικές για την αγορά αρώματος, είτε πρόκειται για το standard άρωμα σου που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ είτε για να αποκτήσεις τα τελευταία brands των πιο κορυφαίων εταιρειών. Μάλιστα, οι εκπτώσεις σε αυτά είναι πολλές φορές τόσο υψηλές, που αξίζει να αγοράσεις και για…απόθεμα!

Διάσημα beauty products: Οι εκπτώσεις είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να εξοπλιστείς με beauty best sellers είτε  του μακιγιάζ είτε του skincare. Η φροντίδα του προσώπου και του δέρματος μας αξίζει τα καλύτερα προϊόντα. Για τον λόγο αυτό οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσεις κορυφαία προϊόντα που θα εγγυηθούν την καλύτερη περιποίηση για σένα και τις ανάγκες σου!

Επένδυσε σε προϊόντα που σίγουρα θα σε εξυπηρετήσουν: Είναι πολύ σημαντικό να μην παρασύρεσαι στις εκπτώσεις. Το μέγεθος των προσφορών πολλές φορές θολώνει την κρίση μας και καταλήγουμε να αγοράζουμε προϊόντα που δεν μας χρειάζονται ή σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό από αυτόν που έχουμε ανάγκη! Για τον λόγο αυτό, κάνε μια λίστα με όσο προϊόντα χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου και που “τελειώνουν” γρήγορα, ώστε να επωφεληθείς ουσιαστικά από τις εκπτώσεις!

Όρισε το ποσό: Αν θεωρείς πως είσαι επιρρεπής στις όχι και τόσο ωφέλιμες αγορές, μαζί με τη λίστα όρισε και το ποσό που θα διαθέσεις, ένα ποσό το οποίο θα είναι αρκετό για όσα πρέπει να αγοράσεις, αλλά ελλιπές για περιττά έξοδα. Εννοείται φυσικά πως θα πρέπει να έχεις αυτοκυριαρχία και να μην ξεφύγεις από το ποσό αυτό, όσο δελεαστικές και να φαίνονται οι διάφορες τιμές! 

Πειραματίσου: Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό και ιδιαίτερα αναζωογονητικό είναι ότι οι εκπτώσεις αποτελούν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να δοκιμάσεις καινούργια προϊόντα. Οι χαμηλές τιμές σου επιτρέπουν να δοκιμάσεις προϊόντα που προηγουμένως απέφευγες είτε γιατί δεν ήσουν σίγουρη αν θα σου αρέσουν είτε επειδή ποτέ δεν έφτανε το budget. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις εκπτώσεις και πειραματίσου!

 

 

 

 

Πηγή άρθρου: missbloom.gr 

Πηγή φωτογραφιών: atlantea.news, koinignomi.gr, www.pireaspiraeus.com