Άνδρας

5 + 1 don’ts για να είσαι πιο θελκτικός στο γυναικείο φύλο!

Οι γυναίκες παρατηρούμε τα πάντα! Ειδικά όταν βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο της γνωριμίας και πριν…δέσει το γλυκό, προσέχουμε όλες εκείνες τις λεπτομέρειες (και μη) οι οποίες θα μας κάνουν να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα!

Προφανώς τα γούστα διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. Ωστόσο υπάρχουν 6 πάγια πράγματα που σχεδόν όλες προσέχουμε και τα βρίσκουμε τουλάχιστον αντιαισθητικά:

Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρική περιποίηση"

Κακή υγιεινή: ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αντιαισθητικά λάθη. Φρόντιζε λοιπόν πριν πας στο ραντεβού ή πριν τη συναντήσεις αν η σχέση σας είναι σε αρχικό στάδιο, να βάζεις πάντα αποσμητικό και γιατί όχι και λίγη κολόνια.

Υπερβολική κολόνια: Και μιας και είπαμε για κολόνια, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός με την ποσότητα που βάζεις. Είναι γεγονός ότι τα ανδρικά αρώματα και κολόνιες είναι ως επί το πλείστον πιο βαριά. Αν και τα περισσότερα μυρίζουν υπέροχα, αν βάλεις υπερβολική ποσότητα θα πετύχεις να…. της προκαλέσεις πονοκέφαλο και να μη θέλει να σε πλησιάσει. 

Στοματική υγιεινή: Πολύ σημαντική και όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι αυτονόητο πως κάποιος που θες να φιλήσεις θες να έχει καθαρά δόντια και αν όχι να μυρίζει μέντα, τουλάχιστον να μην έχει κακοσμία! Επομένως φρόντισε να έχεις τουλάχιστον βουρτσισμένα δόντια και καμιά τσίχλα για περίπτωση ανάγκης! 

Απεριποίητες τρίχες: Στοιχειώδη περιποίηση, δε ζητάμε πολλά! Αν εμείς πρέπει να κάνουμε αποτρίχωση κάθε τρεις και λίγο, ε τότε κι εσείς μπορείτε να φροντίζετε να κρατάτε “υπό έλεγχο” τρίχες σε μύτη, φρύδια ή και πλάτη και στήθος (αν ξεχειλίζετε από τεστοστερόνη). 

Τρόποι: Η ευγένεια και ο σεβασμός είναι πράγματα που όλοι επιθυμούμε από τους ανθρώπους γύρω μας, πόσο μάλλον από τον σύντροφο μας.

Περιποιημένα άκρα: Καμιά μας δε θέλει να την ακουμπάνε με χέρια βρώμικα ή νύχια μαύρα και κακοσχηματισμένα. Είναι κατανοητό ότι λόγω δουλειάς μπορεί να έχετε ταλαιπωρημένα χέρια, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να έχετε κοντά νύχια και καθαρά από κάτω. Φροντίστε επομένως τα νύχια σας να είναι περιποιημένα και σίγουρα δε θα χάσετε!

 

 

 

 

Πηγή άρθρου: the-man.gr Πηγές φωτογραφιών: trehebe.blogspot.com, cozyvibe.gr