Μαλλιά

Έχεις ξανθά μαλλιά; Δες πως να τα φροντίζεις σωστά τον χειμώνα!

Το ξανθό είναι μια επιλογή ιδιαίτερα αγαπητή για τις γυναίκες. Ειδικά όσο μεγαλώνουμε, το ξανθό αποτελεί μια ασφαλή αλλά και ωραία επιλογή, ώστε να κρύβεται η εμφάνιση των άσπρων τριχών, ενώ παράλληλα προσδίδει μια άλλη γοητεία και κύρος. Ωστόσο, είναι ένα χρώμα που χρειάζεται αρκετή περιποίηση ώστε να διατηρεί τη λάμψη του και τη ζωντάνια του. Αν λοιπόν το ξανθό είναι το χρώμα σας, δείτε τι πρέπει να κάνετε για να έχετε μαλλιά λαμπερά και όμορφα:

ξανθά-μαλλιά-προϊόντα-περιποίησης

1. Διαλέξτε το σωστό σαμπουάν και conditioner: Τα κατάλληλα προσόντα δίνουν διάρκεια, ενυδάτωση και λάμψη στο ξανθό χρώμα. Να προτιμήσετε σαμπουάν που έχουν χρώμα μωβ ή ασημί, τα οποία συμβάλλουν στη μεγαλύτερη διατήρηση του χρώματος.

2. Χαρίστε τους ενυδάτωση: Τα μαλλιά σας, όπως ακριβώς κι εσείς, διψάνε. Δυο φορές την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε θεραπείες – τις οποίες θα τις αφήνετε όλο το βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

3. Προστασία από την θερμότητα: Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει γενικότερα να προστατεύετε τα μαλλιά σας όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή ψαλίδι. Γι’ αυτό επιλέξτε ανάμεσα σε κρέμα, σπρέι ή λαδάκι.

4. Επιλέξτε προσεκτικά το κομμωτήριο και τον hair expert, εάν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν λαμπερά και όχι γεμάτα ψαλίδα.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή άρθρου: jenny.gr Πηγή φωτογραφιών: letif.gr , mednutrition.gr