Νύχια

Για Nails Equipment… εμπιστεύσου τη Nails World!

Γνωρίστε την Nails World, μια εταιρεία που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και μη του χώρου της ονυχοπλαστικής, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "NAILS World"

Λίγα λόγια για την εταιρεία: Η Nails World ιδρύθηκε με την συνεργασία του Θεμιστοκλή, της Πόπης, της Κλέλιας και της Βασιλικής. Η δεκαετής εμπειρία της Κλέλιας, η μεγάλη της αγάπη και η προσπάθειά της να βελτιώνει κάθε μέρα τη δουλειά της ψάχνοντας για νέα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε προσιτές τιμές, ενέπνευσε και τους υπόλοιπους τρεις ώστε να δημιουργήσουν όλοι μαζί έναν κόσμο αφιερωμένο στην περιποίηση νυχιών, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και διακρίσεις.

Αυτό που καθιστά την Nails World μία από τις κορυφαίες επιλογές είναι η αποκλειστική συνεργασία της με την Ongles-Access,  σηματοδοτώντας την απαρχή μιας νέας εποχής στην Ελλάδα. 

Η Ongles-Access ιδρύθηκε το 2013 και πρόκειται για μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη Γαλλική εταιρεία με προϊόντα τα οποία παρασκευάζονται αποκλειστικά στην Ευρώπη και είναι πιστοποιημένα από ευρωπαϊκούς οργανισμούς ποιότητας και ασφάλειας. Προσφέρει μια τεράστια γκάμα επαγγελματικών προϊόντων μοναδικής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Περιηγηθείτε στο site κάνοντας τις αγορές σας, δοκιμάστε και να είστε σίγουροι πως η ποιότητα όλων των προϊόντων θα σας ικανοποιήσει απόλυτα εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο εργασίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί τους στο 2382306775 και στο info@nailsworld.gr.