Beauty Testing, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Γνωρίστε τη σειρά Crocus Collector – Από τη The White Tree Natural & Organic Products

CollectorΟ απόλυτος συνδυασμός της μοναδικότητας του Οργανικού Κρόκου Κοζάνης με τις αξίες της Υψηλής Αισθητικής και της Επιστήμης. Η πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική της Collector προσφέρει  μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ταυτόχρονα στοχεύει με ακρίβεια στην αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση όλων των εμφανών σημείων γήρανσης της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο. 

H επιστημονική ομάδα της Collector, γοητευμένη από τη δυναμική των ιδιοτήτων του Οργανικού Κρόκου Κοζάνης, δημιούργησε το αποκλειστικό σύμπλεγμα Crocus Complex “συλλέγοντας” από τα στίγματα τα πολύτιμα και ενεργά συστατικά τους! Για πρώτη φορά, θρεπτικά στοιχεία συνδυάζονται με πρωτοπόρα πολυτελή βιοτεχνολογικά δραστικά, φυτικά βλαστοκύτταρα και οργανικά φυσικά συστατικά σε ένα καινοτόμο σύμπλεγμα πολλαπλών δράσεων ικανό να καλύπτει ολοκληρωμένα όλο το φάσμα αναγκών της επιδερμίδας.

Crocus Collector Cream | 100 MLCrocus Collector Cream / Ολιστική κρέμα με οργανικό κρόκο Κοζάνης

ΠΡΟΣΩΠΟ / ΜΑΤΙΑ                                                                                                    _ΜΕΡΑ_ΝΥΧΤΑ 

Ολοκληρωμένη περιποίηση που στοχεύει αποτελεσματικά σε όλα τα σημάδια της γήρανσης χάρη στο προηγμένο σύμπλεγμα Crocus Complex. Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του Crocus Complex καταπολεμά τις επιπτώσεις του στρες στην επιδερμίδα. Οι υπάρχουσες φθορές υποχωρούν, οι λεπτές γραμμές απαλύνονται και οι ρυτίδες χαλαρώνουν. Ενίσχυση της ενυδάτωσης και των επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας. Η σφριγηλότητα, η λάμψη και η ελαστικότητα της επιδερμίδας σε πρόσωπο, λαιμό και μάτια αποκαθίστανται.

 

Crocus Eye Complex | 30 ML

Crocus Eye Complex / Ολιστικός ορός με οργανικό κρόκο Κοζάνης

ΠΡΟΣΩΠΟ / ΜΑΤΙΑ                                                                                            _ΜΕΡΑ_ΝΥΧΤΑ 

Ορός ελαφράς έγχυσης με υψηλή απόδοση και απαλή δράση. Ενισχύει την περιποίηση της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και οιδημάτων, εξομαλύνει την εμφάνιση των ρυτίδων, προάγει την ενυδάτωση και αναζωογονεί την περιοχή των ματιών.

Crocus Day Cream SPF 30 | 100 ML

Crocus Day Cream SPF 3 / Κρέμα ημέρας με οργανικό κρόκο Κοζάνης & αντηλιακή προστασία

ΠΡΟΣΩΠΟ / ΛΑΙΜΟ                                                                                                   _ΜΕΡΑ

Καθημερινή προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA, UVB και άλλους επιβαρυντικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Θρέψη της επιδερμίδας και θωράκιση ενάντια στα σημάδια γήρανσης.

Cleansing Balm | 200 ML

 

 

Cleansing Balm / Φυσικός καθαρισμός ενισχυμένος με δραστικό ορό

ΠΡΟΣΩΠΟ / ΜΑΤΙΑ / ΛΑΙΜΟ                                                                                                          _ΜΕΡΑ_ΝΥΧΤΑ

Σύμπλεγμα από οργανικά συστατικά με ενυδατική, τονωτική, αντιοξειδωτική και αναδομητική δράση με προβιταμίνη Β5, αλόη και οργανικά έλαια αμυγδάλου, ελιάς και αβοκάντο. Προσφέρει εκπληκτική απαλότητα και ανακούφιση. Ανανεώνει, ξεκουράζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Μειώνει την πιθανότητα ερεθισμού.

Το εν λόγω Cleansing Balm και το  Crocus Eye Complex είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω και ευχαριστώ θερμά την εταιρεία γι’ αυτό! Η υφή τους είναι πραγματικά υπέροχη… Ιδιαίτερα απαλή με διακριτικό άρωμα, την οποία νιώθεις άμεσα να ενυδατώνει το δέρμα σου και να του προσφέρει φρεσκάδα. Ειλικρινά είναι από τα προϊόντα που τα αποτελέσματα τους τα αισθάνεσαι κατευθείαν μετά την εφαρμογή τους και είναι το μόνο σίγουρο πως τα αποτελέσματα τους θα είναι εμφανή σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

 

Certified: Organic natural oils, vegan, cruelty free, non animal tested

Free of: Silicon/Parabens/Mineral Oils/Colorants/Gmo 

Dermatologically tested 

Για περισσότερες πληροφορίες και προϊόντα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.thewhitetree.gr/καθώς και τα social media της εταιρείας σε Facebook και Instagram

 

Βeauty testing: Αγγελίνα Αγγέλη