Ομορφιά, Πρόσωπο, Σώμα, Υγεία

Αποτοξίνωση δέρματος σε 3 απλά βήματα

Το δέρμα έχει πολύ μεγαλύτερες ανάγκες αναζωογόνησης, ανανέωσης και αποτοξίνωσης απ’ ό,τι νομίζουμε. Προκειμένου να παραμείνει ενυδατωμένο , λείο και υγιές χρειάζεται καθημερινή και ήπια φροντίδα. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο εξωτερικό όργανο του ανθρώπου, το οποίο σε σχέση με όλα τα άλλα όργανα που υπάρχουν μέσα στο σώμα σου υφίσταται τις μεγαλύτερες –και πιο ορατές– βλάβες που δημιουργούν το στρες, οι καταχρήσεις, η μόλυνση του περιβάλλοντος, το πολύ κρύο ή η αφόρητη ζέστη, και, φυσικά, ο διαρκής εγκλωβισμός του κάτω από ρούχα.

Διάβασε τώρα τα 3 tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να αποτοξινώσεις πανεύκολα το δέρμα σου !

3 σημαντικά tips για να κάνουμε αποτοξίνωση στο δέρμα

 

1. Η αποτοξίνωση του δέρματος πρέπει να είναι σαν μια ιεροτελεστία

Μη βιάζεσαι, μην τρίβεις σκληρά, μην απλώνεις τις κρέμες σου πρόχειρα, μη χρησιμοποιείς ακατάλληλα προϊόντα.

2. Ενυδατώσου περισσότερο

Οι λοσιόν και οι κρέμες δε θα σου προσφέρουν τίποτε αν δεν αποκτήσεις υγιεινές συνήθειες που βοηθούν το δέρμα να ανανεωθεί από μέσα προς τα έξω. Πίνε περισσότερο νερό, κατανάλωνε άφθονα φρούτα και λαχανικά. Και μην ξεχνάς .. η ομορφιά ξεκινάει πάντα από μέσα μας.

3. Απολεπίσου ήπια

Ο βαθύς καθαρισμός βοηθά το δέρμα να απελευθερωθεί γρηγορότερα από τις τοξίνες, μιας και επιτρέπει στους πόρους να «αναπνεύσουν», επιτρέποντας στα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων να δράσουν βαθύτερα και αποτελεσματικότερα. Πριν το μπάνιο, μία ή δυο φορές την εβδομάδα, εφάρμοσε ένα ήπιο scrub σε όλο το σώμα επιμένοντας λίγο περισσότερο στα πιο σκληρά σημεία (αγκώνες, γόνατα, φτέρνες).

Πηγή:https://www.shape.gr/, Πηγή Φωτογραφίας: https://ipop.gr/