Beauty Testing, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Το Θαύμα της φύσης έρχεται από την Mirabilis 24 με μια μοναδική αντιρυτιδική-αναπλαστική κρέμα προσώπου

Για εσάς που σας έχει ξεφύγει, η mirabilis24 ιδρύθηκε το 2017. Το όνομα αυτό μόνο τυχαία δεν προέκυψε. Στα Λατινικά mirabilis σημαίνει θαυματουργό, όπως ακριβώς και οι ιδιότητες του σαλιγκαριού. Ως εκ τούτου, το δικό τους όραμα είναι να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο αυτές οι ευεργετικές ιδιότητες παραθέτοντας του ένα εκλεκτό ελληνικό προϊόν που έχει ως βάση το έκκριμα του σαλιγκαριού. Η mirabilis24 δεν είναι απλά μια εταιρεία που προσφέρει εκλεκτά προϊόντα σε όμορφες συσκευασίες. Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής, στην καρδιά της οποίας κρύβεται η βαθιά εκτίμηση τους για ότι φυσικό. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η δική τους παραγωγή να γίνεται με σεβασμό στη φύση.

Η Mirabilis 24 λοιπόν έκανε το θαύμα της φύσης πραγματικότητα! Μια μοναδική αντιρυτιδική – αναπλαστική κρέμα προσώπου με το υψηλότερο ποσοστό περιεκτικότητας ακατέργαστης βλέννας σαλιγκαριού.

  • Η κρέμα mirabilis24 συνδυάζει δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, εκχυλίσματα από φυτά της ελληνικής χλωρίδας, μελισσοκομικά προϊόντα, βιολογικά αιθέρια έλαια και φυσικά το θαυματουργό έκκριμα σαλιγκαριού.

  • Η συνταγή της κρέμας περιέχει φυσικά συστατικά σε ποσοστό 95%. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται βρίσκονται στην αιχμή της πράσινης κοσμετολογίας, αποφεύγοντας τη χρήση των οποίων έχει κατηγορηθεί για παρενέργειες στην υγεία ή στο περιβάλλον.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

  • Χρησιμοποιούνε πάντοτε τα καλύτερα φυσικά συστατικά για την ανάπτυξη των προϊόντων μας κάτω από πιστοποιημένες συνθήκες και αυστηρά ελεγχόμενες & εποπτευόμενες διαδικασίες παραγωγής.

 

Η Mirabilis24 περιέχει ως βάση του τις εκκρίσεις του σαλιγκαριού helix aspersa maxima σε ποσοστό 20% ,το μεγαλύτερο σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι 100% ακατέργαστη και συλλέγεται από σαλιγκάρια εκτροφής τους, σε έκταση 10 στρεμμάτων όπου και μεγαλώνουν με τις ιδανικότερες συνθήκες ώστε να συλλέξουνε την υψηλότερη ποιότητα εκκρίματος.

Για όσες ανησυχείτε, είναι δερματολογικά ελεγμένο. Μην φοβάστε! Η υγεία του δέρματος είναι η επιδίωξή της εταιρείας , για το λόγο αυτό η φόρμουλα του προϊόντος  δεν περιέχει Paraben. Έτσι μπορεί να διασφαλιστεί η συμβατότητα με το δέρμα καθώς και η αποτελεσματικότητα του.

Τη συγκεκριμένη αντιρυτιδική και αναπλαστική κρέμα προσώπου  Mirabilis 24 την δοκιμάσαμε και την απολαύσαμε στο έπακρο. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία που μας έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσουμε μια ευχάριστη εμπειρία με αυτό το μοναδικό προϊόν.  Η υφή της κρέμας είναι απαλή και μοναδική. Απλώνεται πανεύκολα σε όλη την περιοχή του προσώπου και την ενυδατώνει σε δευτερόλεπτα. Μόλις την εφαρμόσαμε νιώσαμε κατευθείαν την βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος χωρίς να προκαλεί ερεθιστικές αντιδράσεις. Παράλληλα με την συχνή χρήση της οι πόροι του δέρματος αρχίζουν να μειώνονται καθώς επιταχύνεται και η απολέπιση των νεκρών κυττάρων. Όσον αφορά τη μυρωδιά της…είναι πραγματικά υπέροχη. Με ένα απλό πέρασμα το πρόσωπο παραμένει ενυδατωμένο και χαρίζει μια υπέροχη απαλότητα.

Και μην ξεχνάτε…Mirabilis σημαίνει θαυματουργό. Κάντε και εσείς  πραγματικότητα το θαύμα της φύσης και σας υπόσχομαι ότι θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ  

Βρείτε την Mirabilis24 στο facebook  εδώ

Ακολουθήστε την και στο Instagram εδώ

Γράφει η Βίκυ Φούκη