Gossip, Μόδα

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα BEAUTY STARS 2020

Τα BEAUTY STARS 2020 by Madame Figaro, o πιο viral και διαδραστικός θεσμός ομορφιάς που επέστρεψε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ολοκληρώθηκε  με ένα λαμπερό πάρτι στο Box Athens που θα μείνει αξέχαστο. Παρουσιάστρια του event ήταν φυσικά η πρέσβειρα του θεσμού για το 2020, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μία πανέμορφη γυναίκα με ήθος και προσωπικότητα που ενσαρκώνει στο σύνολό της τη γυναίκα Madame Figaro.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απογείωσε το power dressing

Η ίδια για την ιδιαίτερη περίσταση δε θα μπορούσε να επιλέξει άλλο outfit εκτός από το κοστούμι, το σύγχρονο σύμβολο του power dressing στην πιο glamour εκδοχή του.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη βοήθεια του στιλίστα της Χρήστου Αλεξανδρόπουλου φόρεσε ένα κοστούμι Moschino (Eponymo) με έντονους ώμους και κεντημένα στρας που έδωσαν ένα ιδιαίτερο twist στο total black σύνολό της. Το look της συμπλήρωσε με κόκκινες pointed γόβες και κοσμήματα με διαμάντια Danelian που αναβάθμισαν το suiting της, προσφέροντάς του φρέσκια, μοντέρνα και ασυναγώνιστα cool αίσθηση. Αξίζει τέλος να αναφέρουμε πως το μακιγιάζ της ήταν φυσικό σε ροδακινί αποχρώσεις με ένταση στα μάτια, ενώ τα μαλλιά της ήταν ίσια σε ένα απόλυτα ισορροπημένο, δυναμικό και κομψό αποτέλεσμα, χωρίς ίχνος υπερβολής.

ηλιανα

 

Πηγή:https://www.madamefigaro.gr/