Events, Επαγγελματίες Θεσσαλίας

Renaissance Aesthetics κέρδισε το Best value aesthetic center!!

📣📢Best value aesthetic center στα AESTHETIC & SPA AWARDS 2020 🎊😀
Ο στόχος να ξεχωρίσουν στον χώρο της αισθητικής, που έθεσαν πριν δέκα χρόνια όταν ξεκινήσανε το Renaissance Aesthetics, φέτος έγινε και επίσημα πραγματικότητα με τη βράβευση του Ινστιτούτου τους στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Aesthetic & Spa Awards 2020!

Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστούν τη χαρά τους μαζί μας , μας  αφιερώνουν αυτό το βραβείο, γιατί με τη στήριξή μας τους εμπνέουμε, ώστε να εξελίσσονται, με στόχο να μας προσφέρουν πάντα το καλύτερο!

H τελετή Απονομής των Aesthetic & Spa Awards 2020 διοργανώθηκε από την Boussias Communications, για πρώτη χρονιά στον χώρο της αισθητικής, με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των σημαντικών προόδων της ομορφιάς, της ευεξίας και του wellness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

Στην κατηγορία Best Value Aesthetic Center το Ινστιτούτο τους – Renaissance Aesthetics – κέρδισε το Silver Award για το 2020,🔝🏆🎖🏅ως η καλύτερη επιλογή στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και δεύτερη καλύτερη επιλογή στην υπόλοιπη Ελλάδα (πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης που διαγωνίστηκαν χωριστά).

Το Silver Award αποτελεί μια σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει ότι δικαιολογημένα κατέχουν την πρώτη θέση στην καρδιά μας.

Δεσμεύονται να συνεχίσουν την προσπάθεια να μας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με (βραβευμένα από τον ίδιο φορέα) προϊόντα και μηχανήματα νέας τεχνολογίας, στις καλύτερες τιμές!

Από όλους εμάς Συγχαρητήρια και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο στα μελλοντικά σας σχέδια, και να παραμείνετε δίπλα μας ώστε να μας εμπνέετε κι εσείς οι ίδιοι!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται